Könyvajánló

2022. június 19.
vasarnap 04:30

Vállműtét, ahogy én szeretem! Rundern – Körner Schwanitc ♦ piszkozat

Jó szakmai könyvet, nem minden esetben találunk hazai nyelven, de ennek okát most ne firtassuk, inkább nézzük meg miért érdemes a vállsérülések esetén az evezős sportok világából választani könyvet:

Az élsportolói életről, mindent el lehet mondani, de azt, hogy

agyalágyult azt kétségtől mentesen: NEM AZ! Minden látszat és horrorisztikus képzet ellenére, a sportvilág alapja a sérültek életének végleges és helyreállíthatatlan mivoltával való küzdelem.

Első gondolat, miszerint:

a szépség elmúlását kompenzálni kell alapozóval, az izmok és a szervek nem képesek örökké kiváltani az élet súlyából eredő nehezítő tényezőket, de a gyermeki sport törődés, képes egy életre „keményfából” faragni az embert.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Miért jó ez a könyv?

3-328-00027-5
Sportverlag
5000 Ft

Ó igen, még egy mondat a vállal kapcsolatban, mindennek az alapja az egyensúly, ha képes vagy a vállaidat, helyesen tartani, akkor képes vagy kézen állni. Ha képes vagy egyensúlyban élni, képes vagy a gerincedet egyenesben tartani, ha gerinces a tartásod, nem lesz gondod az egyenes élettel még akkor is, ha az a legnagyobb sodrással rendelkező folyók örvényébe kerül.

Szóval miért jó ez a könyv?

Mert a pozitív értelemben vett eredményes teljesítményt, a mozgás biológiai tudományával, annak megcáfolhatatlan tárházával képes bilincsektől mentesen érvényességre juttatni a (vízben) a kézben.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022