Könyvajánló

2022. szeptember 15.
csütörtök 02:07

Rich Cohen Kemény Zsidók (ULPIUS-HÁZ) ♦ piszkozat

Jaj Istenem, hogy tudok könyvajánlót írni, úgy egy könyvről – megbízás ellenében -, amennyiben csak a borítóképet és a címet látom és nem szeretném a szitókszóként használt ZSIDÓK terminológiájának könyvlapjait megtördelni:

Hát így: Az elülső és a HÁT

A születést követően az emberi test és a csontozat – elsősorban – férfiak testében, hordoz egy fizikailag is érezhető a gerinc oszloppal és a köldökkel megegyező magasságban egy erős és gerincoszloppal megegyező csonthártyát. Ezen csontos és izommal körbevett „izomtónusú” rendszer biztosítja az utódláshoz szükséges egységcsomag üzemben tartását. Ugyanakkor illik tudni, hogy ezen oknál fogva képesek a férfi testben élők jelentős magasságokat elérni a tudomány és az emberi értékek cipelésével kapcsolatban. Idővel ez a csontosodás a csontritkulás és az ősz hajszálak megjelenésével fizikai értelemben is lebontásra, átcsoportosításra kerülnek.

Tudni illi és szükségessé válLik,

a film és grafikai készítés tekintetiben egyaránt – színtévesztők előnyben! - , miszerint a vörösödő szőrzet ezen átalakulásra szolgáló és elkerülhetetlen jelét mutató valós szín az emberi változásra vonatkoztatott tekintet értelmében is.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Mikor lesz kész a felirat?

A Rich Cohen Kemény Zsidók (ULPIUS-HÁZ) feltehetően 2000 borítóján,

963 86079 9 8
Ulpius-ház
9 789638 607997

az eltakart szemek és mérnöki mozdulatokat ábrázoló szalmakalaposok mind idejétmúlt csontjaikat már elkoptatott hajukban már ritkított széles vállú emberek mutatkoznak eladás céljából.

A könyv bevezetője és köszönet nyilvánítása

helyet az első oldalon azonnali fa struktúrában ábrázolt családfát takar, ami (hiszen) azonnal mutatja a több generációs (fikcionálituálisázgazattól mentes) történet valóságos és tanító generációs átadhatóság jelenét, illetve lenyomatát.

Egykoron egy téli zord esős napon,

amikor a szép friss reggeli hótakarót elcsúfítja az eső és beF/AgyVavágy a kátyú az utca~kőbe leveszem a polcról, azon kérdést feltéve: Miért kell percre pontosan munkába érni, ha ezen sietség életveszélyekkel járó zsaroló munkáltatói versenyszférából álló maffia kívánalom.

Azt érezni, hogy fontosnak vagy a spórolások időszakában eltűnt a hátlap!

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022