Könyvajánló

2022. május 03.
kedd 07:47

A pénznyomtatás alapjai - Üzleti Iskola könyvajánló ♦ piszkozat

Nincs olyan ok,és okozat, aminek/melynek hátterében nem az érdekek húzódnak, node!

NOde! Olykor-.olykor megesik, hogy

a kassza üres, ilyen sejtelem (a sejtnek az eleme) esetén, a már felhalmozott javakat ki kell szórni!- a látható hiány irányába(n).

Minden esetben - és ez akkor is igaz ha nem, - akkor válik irányadóvá a gondolat, ha már csak a fogadból kiesett mangánt nem adtad el.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

De, hogy a tárgyra térjek:

Hübners Who is Who
Who is Who AG
CH-6304Zug, Alpenstrasse 16

Az önéletrajz írók szeretik látni, hogy a hiánytalan sikeres emberek milyen utat jártak be, ezen könyv lapjai mara(g)dék!talan(nok), de ugyanakkor már hiányos életrajzokat tartalmaznak. A kiemelkedően nehéz vagy mondhatnám úgy már meggyötöŐrt életek között léteznek sikeres emberek is, azok melyek, ezen könyv lapjain fotókkal is illettek.

Ugyanakkor tudni illik, hogy

minden szakmának megvan az ívelt pályája és ez csupán annyi a bank szakmát illetően, hogy valaki őrzi a nehezen nyomtatott bankókat. Az önéletrajz írás tekintetében az erkölcsi bizonyítványokat felhalmozóknál van a legtöbb pénz, hiszen Ők egy erkölcsi bizonyítványért cserébe egy havi fizetést kapnak bankkártya formájában.

Ugyanakkor ezen emberek érdeke, hogy

újra feltöltsék a seggük lyukát, a zöld-hasúkkal az írat-táruk(kat), ezért minden jogszabályt+, és annak minden forgatagát arra irányozzák, hogy nagyobb értékű jutalékhoz jussanak az erkölcsi bizonyítvány forgalmazásának eme zárt szegletén.

A pénz nyomtatás több lépcsőben kell elképzelni, olyan

ez mint egy szálloda, ahol minden emelet egyértelműen a műtött szeme felé irányuló napot erőssen optikálja a szem és az idegrendszer irányába. Látható, hogy az érték minden esetben az és kizárólag az ha megéred a holnapot fájdalom nélkül.

Vegyük a legegyszerűbbet!

Egy doboz papír igen nehezen beszerezhető, horror árban van, de az lakásban fellelhető számlák jó esetben csak egy oldalasan vannak nyomtatva, ezért és ennek következtében a szolgáltató részetekre üres papírt is biztosított, melynek élvágó jelét is azonosíthatod. Vagyis az üres papírok, melyeken van élvágó jelzés alkalmasak azonnali könyv nyomtatására.

Mindenki képes könyvet készíteni, de ki képes eladni?

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022