Ez a cikk a benne szereplő videó egy részletének kivonata.

2020. augusztus 08.
szombat 18:14

Örökölt betegség vagy hozott karma? ♦ piszkozat

Olyan szülőkhöz születsz, ahol a karmád pontosan azt a genetikát kapja, amivel indulnia kell.

Hozod azt a karmát

Az örökölt betegség előző életbeli karma. Nem öröklöd a betegséget! Olyan szülőkhöz születsz, ahol a karmád pontosan azt a genetikát kapja amivel indulnia kell. Nincs örökölt betegség, hozod a hajlamot. Nehogy már azt higgyük, hogy a DNS- ben van a lényegi információ. Az egy ugyanolyan transmitter, mint a fizikumunk bármilyen más rétege. Az sem egy abszolút létező, azt is valami kikeveri. Ki keveri ki? Milyen DNS kombináció valósul meg a fogantatás hevében a sejtek között? Azt is a te lehozott karmád dönti el, és nem örökölsz betegségeket, hanem lehozod azt a karmát, ami a testedben ezt megcsinálja. Anyuka és apuka csak a nyersanyagot adja, a hozzávalókat. Te vagy a szakács, te főzöd meg, te fűszerezed stb. A lélek csinálja ezt az egészet, és elképesztő adósságokat fizetünk így vissza. Korábbiakat.

A nagyszülők vagy a szülők ugyanazt a problémát oldják meg?

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

NEM! Nincs ugyanolyan probléma. Csak ugyanaz a betegségük. De egyénenként változó manifesztációja van. Kezelése, karmikus következménye sincs két ugyanolyan betegségnek. Influenza és influenza között óriási különbségek vannak, és egyéb tünet csoportok között is. Betegség se nagyon van, csak valahogy el kell nevezni a tünet csoportot, és elnevezzük. Az, hogy bot, egy jó név erre (szerk.: kézben tartott bot), de ez egy látszat. Ez olyan atomok gyűjteménye, amelyek éppen olyan szokással bírnak, hogy fává álltak össze. Ez a bot helyes, de ha lemész a tíz a huszonharmadikon aprócska kis arányába, akkor ez nem szilárd. A betegség sem valami, hanem egy nagyon dinamikus összessége különböző testeknek és antitestek, lelki és fizikai együtthatóknak. Csak látod az egészet. Ha belenézel, akkor azt is látod hogy például egy autoimmun megbetegedést milyen bűntudattal hoztál létre - ez csak egy aprócska visszacsatolás -. Vastag könyveket írnak erről.

Akik észrevették hogy a test és lélek között milyen kapcsolat van, megpróbálták általánosítani azokat az ok és okozat kapcsolatokat, hogy például férfiaknál a túlzott aggodalom és létbizonytalanság gyomorfekélyt hoz létre. Úgyhogy ezek párhuzamba állíthatók, de könyvek alapján te nem fogod ezt igazából felfedezni. Amikor - sajnos - ilyesféle tünet csoportot tapasztalsz magadban, rá kell kérdezni: mi ez? honnan jön? és akkor az a része a következmény síknak, amely eddig önvédelmünkből, félelmünkből, és egyéb hárító mechanizmusokból fakadóan nem volt látható, nem volt nyilvánvaló, most az lesz.

Miért?

Mert megfordult a tendencia, már nem akarod az önképedet védeni, már mersz látni, mert a betegség rákényszerített, és ezért van sajnos, mint utolsó fizikai sík, elképesztő tanító értéke ennek.

„ ”

Chong An Sunim - 2013 06 28 Debrecen

Forrás

A kivonat a videó 40-43 perceiből készült.

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

HHwoKajhEcI

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022