Az amit a szádon kiejtesz

a SzUPER nemET MINDEN nap megkapot, csak látnod kell a szemem.

2020. augusztus 02.
vasarnap 17:40

Én normális vagyok, csak a világ őrült meg körülöttem! ♦ piszkozat

Kivel vitatkoztál utoljára?

Olyanokat vonzunk a környezetünkbe, akikkel hasonló hullámhosszon vagyunk. Ha Te jellemes, őszinte, szolgálatkész, önfeláldozó, toleráns, empatikus ember vagy, akkor le fognak rólad morzsolódni azok, akik önzőek, irigyek, kizsákmányolók és élősködők. Egyszerűen el fogjátok egymást kerülni. Persze nem minden esetben, hiszen amikor a saját gyermeked (vagy apád) önző, irigy, élősködő, és gonosz egyszerre, akkor más utat kell választani.

„Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.”

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A környezet igazodik hozzád!

Ha te sértődékeny vagy, ne csodálkozz, ha más is az lesz körülötted, hiszen veled csak így lehet megértetni, hogy valami elcsúszott. A helyes út a példamutatás! Az állandó pozitív viselkedés idővel követendővé válik. A környezetedben élők gyorsan észreveszik és értékelik jellemed (akár parányi) változását. Az ember megadja a tiszteletet a kifinomult emberek számára, hiszen természetes igényük van ezen emberek társaságára. A (rajz)filmek jelentős része a rossz és a jó közötti küzdelemről szól, de a szurkoló tábor jelentős része a jók győzelmét várja. Az emberek már gyerekkoruktól, a jó cél érdekében cselekvő, kellemes beszéddel rendelkező emberekre vágynak, ezért az Ő környezetükben hasonló viselkedésmódot vesznek fel, minimum tiszteletből, vagy csupán azért, hogy ne lógjanak ki a sorból.

A sikeres jellemfejlesztés a társadalmi kapcsolódásaink változásával jár. A környezetünket inspiráljuk, ha megszüntetjük negatív hétköznapi szokásainkat, és életünk részévé tesszük a mások számára is kedvező szokásokat. Kényszeríteni nem tudjuk társunkat, közvetlen környezetünkben élőket a változásra, de inspirálni tudjuk saját példákkal.

Változtatni akarok!

Ahhoz, hogy előre mozdulj belül, ahhoz számodra is szükség van egy komoly elhatározásra: Így már tovább nem akarok élni! Amerikában divat, hogy mindenki pszichológushoz jár, idehaza életmód tanácsadókat és Life Coach-okat keresünk fel. Nyaranta egy hetes elvonulás táborral koronázzuk meg fejlődésünkre szánt időnk mennyiségét. A változás sikerét a hétköznapi rutin tevékenységek szintjén kell érzékelnünk! Pillanatnyi nem maradandó, jellembeli változásokat könnyen elérhetünk egy nem filléres, de feelinges kurzus segítségével, ahol alap a jó hangulat, de lássuk be, pár nap, és újra a megszokott életet éljük ugyanazokkal az ismétlődő nehézségekkel.

A gerjesztett önelfogadással, akkor van baj, ha számtalan tréning után sem sikerül megszüntetni a szenvedést és végül kijelentjük: Egy biztos! Jó vagyok, fogadjatok el így! Csak azt nem értem, hogy a világ miért őrült meg körülöttem!

Érdekel a folytatás?

A valódi változáshoz szükséges információkért tekerj a videó 1.58 percéhez és/vagy gyere el hétvégi előadásunkra.

„ A másokért élés elvének gyakorlatba helyezése adja a boldogság érzést.”

Olajozzuk meg a kapcsolatainkat! Karádi Csaba (Caitanya das)

ITT egy ZENE HOZZÁ

BkPRZgk1LDs

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022