Könyvajánló

2022. július 10.
vasarnap 17:58

A téli elhízás alapjai, melyet egy nyár alatt sem lehet leadni: ♦ piszkozat

Mint ismeretes, a nyári termés betakarításánál nincs elegendő száj és gyomor, aki a friss ételt eltudná fogyasztatni. Ezen étel és a benne lévő mag silókba kerül, ahol alkohol feldolgozás mellett ételfestékként várja a telet, mint alapanyag. Ezen folyamat kihagyhatatlan eleme az alkohol megjelenése,

A gond ott kezdődik, hogy

az alkohol csak bont és nem épít. Megszünteti a fogzománcot és csontritkulást okoz. Ezért két irány lehetséges az életben: vagy alacsonyabbak leszünk, akik képesek saját sírjukba beledőlni vagy képessé válunk kikerülni az ételszínezéket és az izmok és a lassú ésszerű étkezéssel még idős korban is képes az ember magasabbra nőni, amelyet minden szakkönyv lehetetlennek tart. Igen, ehhez ki kell költözni a városból és építeni kell mások életét.

Visszatérve a címben szereplő hízást okozó élelmiszer

láncban szereplő elkerülendő ételekhez: Az alap gondolat szerint a test típushoz illő ételek fogyasztása egy idegen élethez szükséges előkelő életminőségéből áradó fegyelem hiányával megegyező gondolkodásmód. Képesnek kell kizárni azon ételek fogyasztását, melyeket igen erőssen ragaszkodunk, de ugyanakkor meg kell értetni a környezetünkkel, hogy a kidobott étel azt jelenti, hogy nem szeretnél többet abból az alapanyagból készült étellel találkozni.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ugyanakkor viszketést és

963 217 360 0
Norbi Welness Média Kft.
15 000 Ft
9 78110 104727

más erős fájdalmakat okoz az első sorokban említett alkoholt és más rozsdát, téglát és gépolajat, tisztítószert tartalmazó fűszerek képesek megerőszakolni a test minden részét.

Ha nem érted, újra leírom röviden:

ne használj fűszert és ne vegyél előre készített ételt, ha éhes vagy vegyél gabonát és olyan ételt ami épp a környezetben is megtalálható vásárlás nélkül is elérhető.

A tojás használata esetében

érteni kell, hogy a nemi hormonok eltorzulását és az öregség és a ráncok megjelenésének előrehozott változatát okozzák! Meg kell érteni, hogy a tojás használata minden esetben előre hozza a megöregedés képességét. Miért fogyasztod?

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022