Keress új utakat!

Pár perc és a sziget szívében lehetsz, ha kerékpárral érkezel!

2020. augusztus 27.
csütörtök 14:34

Két keréken a Margitszigeten! - Parkolj és Utazz! | Képtár ♦ piszkozat

Ne a szigeten parkolj, hanem a környező utcákban és gurulj be két keréken havi 100 Ft-ért.

A közösségi közlekedést erősítő

(a) Mol Bubi közbringa rendszer 4 állomással rendelkezik a Margit-szigeten, és még ezen felül minimum 6 állomással a Margit-sziget közvetlen közelében. A fizetős közbringa rendszer lehetőséget add, havi 100 Ft-os díj megfizetése esetén, díjmentes 30 perc használatara.

Ezt a lehetőséget

kedvezőnek találja a Margitszigetre járó jógás közösség, ezért aki autóval érkezik az órára, az a szigethez közeli parkolóban "zárja le" az autót és folytatja útját két keréken.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Park and Bike

Az angolban használt Park and Ride kifejezést kicsi honosítva, itt használható lehet a Park and Bike szlogen. A Parkolj és Utazz! táblával már találkozhatunk a Budai oldalon.

A gyalogosok számára jól

(A) megtervezett és kivitelezett belvárosi kerékpárhálózat használatával a Margit-sziget két keréken körbe kerülhető. Ez az út becsült hossza 10 és 16 kilométer között valószínű, de többszörösére is növelhető a kapcsolódó útvonalak használatával.

Gyakori kérdések a MOL Bubi közbringarendszerrel kapcsolatban:

Ha 30 percen belül leadom a kerékpárt az egyik gyűjtőállomáson, majd azonnal felveszek egy másikat, díjmentesen használhatom tovább? Igen. Érvényes jeggyel vagy bérlettel a MOL Bubi kerékpárok használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. Ha 30 percen belül leadja a kerékpárt az egyik MOL Bubi gyűjtőállomáson, majd ezt követően felvesz egy másikat, akkor díjmentesen folytathatja útját (szintén maximum 30 percig). Forrás:

„ ”

Köszönjük a

„A budapesti közbringa rendszer és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra fejlesztési” című projektben résztvevők áldásos munkáját.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022