A kovid bomba addig nem ér véget, amíg azt a cigarettát szívjátok.

2020. december 08.
kedd 20:07

Meglepő a Megbocsáthatatlan! ♦ piszkozat

A természet csodája által fenntartott világunk tönkretehető! Meglepő?

Az orvos, aki azzal szerezte meg a tudását, hogy

boncolt testeket kellett már 17 évesen vizsgálnia és az egyetemi éveiben többször kellett végignéznie a halált, mely a tananyag része… szóval ezek az orvosok megbocsáthatatlannak tartják azokat a tetteket, melyek tönkreteszik a testedet.

A test és az emberi kapcsolatok

is véglegesen tönkretehetők. A természet regenerációra képest, de egyes esetekben csak úgy, hogy új utódokat hoz létre, melybe belehal. A jóga gyakorlatsorok arra hivatottak, hogy a termékeny nők és az érett férfiak képesek legyenek tiszta tudatú életek nemzésére.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A társadalmunk, akkor

képes (gazdasági szempontból megfelelő mennyiségű) utódokat nemzeni, ha az éretté válás tisztasága megfelelő keretek között zajlik. A szigorúság és a bűnbánat olyan kapocs, mely létrehozza azt az érzelmi krátert, melyből csak kifelé képes ordítani az ember. De, ha túl vagy a gyermekkor és a társadalom mocskán, akkor itt az ideje mélyen belenézni a gyakorlatsorok ritmusába, a látens és láthatatlan testhelyzetekbe és nem megemlítve az azt körülölelő szövegkönyvbe.

A jelenlegi internetes társadalom nagyon fejlett, de

egyben torz tükörképet mutat. A könyvnyomtatás nagyon drága mulatság, ezért a kinyomtatott sajtóanyag szerkesztése, tördelése, nyomdába vitele és onnan a lakosság kezébe”tétele” olyan hosszú folyamat, hogy az írott anyagban nem lehet hiba! Ezért a könyvben szereplő információ(k) több generáció által megírt hagyatékok. Az internet felejt, és butul, de a könyvek hibátlanok, vagy legalábbis hibátlanabbak a felhőbe írt törölhető semminél. Dobj egy e-mailt és aztán vond vissza, küldj egy privát üzit, amit a túloldalon többen olvasnak…. mitől privát egy internetes felület? és meddig?

A fentieket figyelembe véve,

!!! a megbocsájtás és a remény az egyetlen út ahhoz, hogy a tudás égetés torkából, a leküzdhetetlen bűntudatodat végül ékes szólóan beszélő szépévált lényé válj/tegye.

A kovid bomba addig nem ér véget, amíg azt a cigarettát szívjátok.

Legyetek rosszak, hogy lássátok a határokat, de ne bosszantsátok cigarettával az orvosokat. Kérlek!

„ Ha a napnyugta nem okozza azt a biztatást, hogy lesz napfelkelte, akkor az éjszaka jelene dermetséget okoz. (DE) Nézd a napfelkeltét úgy, mint a szunyadó természet magvetését.”

Bhagavan | Sanskrit | Healing Frequency

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022