Lockdown Könyvajánló Livestream?

Végkövetkeztetés: a jutalékos nem mehet a jutalékos irányába, mert senkinél sincs pénz,de

2022. május 26.
csütörtök 05:30

Most beszélnünk kell Kádár Jánossal az ♦ piszkozat

exploration space szó jelentéséről! A csigolyaeltolódás lényegéről és annak forrástani vizsgálatáról!!!

Ha te egy Golyó vagy, akkor hová tudsz esni?

ÉS A végén Kádár János.mp3 is belefog egyezni!, hogy tudod elzárni a vérkeringést? Jó a cikk, de nem ellégé, a kommunikációs tükre a dolgok rendjének az, hogy csupán az örökítés szó-ra vagy szaporito.mp3 szóra átírt változat lesz a FULLOS ebben a kontextusban, nem büntethető, Viszont a januárvégi felvilágosító ereje... vitathatatlan, ezért maradj békében, hiszen a fejlettség az ÖN+vaLÓsítás.

Végleges cím:

két határ létezik: az infrastruktúra és az a tudat, hogy mi alakítjuk az életet, de csak a határon túlit. Végleges cím: ha léket kaptál, akkor meghalsz, ezért délebre kell költözni, ahol az öregek közt fiatalabbnak érzed magad. Van rá időd? Végleges cím: a Kormány rendelet nyomor magyarázata: oda kell menni mert ott beléptek a bilibe!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A mai kérdés: Jegyzet: Cím: nem én tehetek róla.

スベディ スダラサナ
LELKI HARCOS
5000 Ft
スベディ スダラサナ

Önök, kellően, szervezettek?, vagy keltetik magukat? Tudnak produkálni? Vagy nem kell Ő elem, nem! kisééérd inkább le! De? azonnal. És kérdezd meg, hogy máshol ezzel a viselkedéssel okozott-e konkrét kárt? Ez most éles lövészet:

Gazdaßgi cím:

  • a fosszilis energia képlete
  • a forum
  • avagy kevés bennem a Te lelked magja, ezért: Kulcsszó: a férfi köldökartériák az agyból indulnak és ott végeznek. Az egész egy izom!
  • Tehát az elvágásának az alapja, hogy megtudd a következmények valódi hisztériájának bűncselekményét: Azért hisztizik, mert más férfi is akarja.

Főcím, fő a szabály !:

add ide majd én megcsinálom, kell egy másik férfi mert a te ágyad már számomra KICSi.

Kérdés: miért farkatlanok az agyatlanok?

A gyermek fogantatást követően a nő képes több férfi magját megszerezni MINDEN-ÁRON, mert fontosabb a gyermek születése mint a férj megtartása. Erről sajnos a férfiak nem tudnak. Ezt nevezik keveréknek, sőt ez maga a testek és férjek cserélgetésének KÉNYSZERES alapja. Ha jól sikerült az éjszaka, még egy és még egy és mág egy férfit cserkésznek, a bűnük, a TE bűnöd okán.!

Éppen, ezért a csak kevesen tudják jól:

takarni sexuális aberrált viselkedésüket. És mindenféle EGYIPTOMI mesékkel árasztják el a férfiak DUNAi agyát. Mi meg majd is hisszük sok sületlenségből adódó káros gyomor rontást valótlan forrását. TANÚLJ MEG FŐZNI! Az igazak álma az, hogy az apádnál magasabb vagy, hiszen nem csak az Ő véréből kerültél a testbe, hanem apád haverja is ott voltak az óvszer testben.

Ezért nincs olyan ember, aki

képes ezen igazság után gyermeket vállalni, ezen tudás birtokában. Járjon benned az ész, a nők meg titkolják azt amit már TE is tudsz, h születésed hónapjaiban (ellőt) az anyá!d olyan sokszor volt olyan sok férfival, h megláthasd a Lelkigyakorlatos! napvilágot.

Komolyan?, még ez,,t sem tudtad a Világról?

Felőlem FRAJDINAK IS SZÓLÍTHQTOD, TE CSILLÁMPÓNI.T. Alcím anyák napja. És az apák ezt állva tűri azóta is, koldus.

„ ”

Use Your Illusion 2021 I (Full Album) HQ 2021

Izzy Stradlin, Axl Rose, Slash, Duff McKagan

Our Age Of Love Remix is back again on number one in the Techno charts after three months

Búcsúzunk

Ez volt mára az MJ percről percre közvetítése, köszönjük megtisztelő és kitartó figyelmüket.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022