2021. december 01.
szerda 05:18

Bauer András; Berács József: Marketing ♦ piszkozat

Nehéz mostanában egy jól-zsákolt könyvet ajánlani, ha valaki a pénztárcájának papírját szeretné másik ember zsebéből kinyerni.

Ez egy művészet

Elsőként tudnunk kell, h hová szeretnénk megérkezni, és induláskor el kell fogadnunk, hogy máshol lesz a tető és a mélypont! A könyv lapjaink található az eddigi legtisztázottabb ábrák, amivel eddigi életembe találkoztam. Kitűnő és színtiszta vektorgrafikákat találunk (és nem túlszínesített elektorált képeket). A könyvet eddig még csak az ábrák tekintetében tekintettem, de láthatóvá tette számomra, hogy a könyv fejezetei teljes betekínÉst okoznak az adott rész témakörben.

Jelenlegi kedvencem a 229. oldalon található, mely arról tanuskodik, hogy a gyermekkori célpiac átalakul öregkorunkra üzleti otthonfekvő tereppé.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Akadémiai Kiadó Zrt.
5 000 Ft
marketingkonyvajanlo

„ ”

Melancholy Ambient Music — Sad Beautiful Mix

The melancholy soundscapes in this playlist will invoke the feeling of mild sadness. Didn,t you have the best day? Do you feel like being alone, introspecting? The rich and relaxing tunes here will allow you to manage this energy in a healthy way, avoiding falling into depression. Some days are meant to be sad, it seems. Fortunately, we have the music just for the occasion. We have created a new channel and we really need your help.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022