JógA 2024
margitszigetijoga.hu login

téli arca

Kattints a cikkben lévő videóra!

2019. január 12.
szombat 18:08
álláspont

Margitszigeti hótakaró - Videó és képtár

A természet megpihent, tökéletesen lehetett hallani a csendet és felerősödtek az élővilág hangjai.

Hiányzik a Margitszigeti Jóga?

Nekünk igen… Ma reggel csodás hajnalra virradva, látogatást tettünk a gyönyörűséges téli pompájában díszelgő megszokott helyünkre, a Margitszigetre. Lenyűgöző látvány fogadott minket a friss hóesés után, teljesen más arcát mutatva a téli sziget tájképe. A csend, a béke és a hófehér tisztaság volt jelen. A természet megpihent, tökéletesen lehetett hallani a csendet és felerősödtek az élővilág hangjai.

Az ébredező város, munkába rohanó emberek zajától mentes, nyugalom szigete tárult elénk. A nyári színek és életteli nyüzsgés helyszíneit most a csend, a béke, és a visszafogottabb téli színvilág vette birtokba.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Téli képek

Végigsétálva a helyszínt, - miközben lábunk alatt halljuk a friss hó ropogását-, bevillannak a megszokott helyeinken az élettel teli képek és most ilyen nosztalgikus hangulatban csodálhatjuk a látványt, és hálát adva a csodás helyszínnek, melyen a nyarunk nagy részét tölthettük, második otthonunkként. Csodálatos érzés ilyen környezetben nosztalgiázni, megérezve a csendet, önmagunk csendjét, boldogság tölti el a szívünket.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni, Hogy melegednének az emberek. Ráhányni mindent, ami antik, ócska, Csorbát, töröttet s ami új, meg ép, Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! - S rászórni szórva mindent, ami szép. Dalolna forró láng az égig róla S kezén fogná mindenki földiét. Valami nagy-nagy t

József Attila - TÉL

Margitsziget télen

Pár hónap és újra ébredezni kezd a természet és vár vissza minket a Margitsziget és a jóga, mi már alig várjuk! És Te?


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!