Könyvajánló

2022. június 11.
szombat 20:06

MAN 2.0 LÉGY A LEGJOBB ÖNMAGAD ♦ piszkozat

Egy erős, de ugyanakkor férfias hangvételel rendelkező könyvet tartok a kezemben, amely több izmot és több sexet kínál.

Már immár harmadik éve próbálok írni

egy olyan könyvről könyvajánlót, amivel nem értek egyet, de kettőt sem. Elsősorban azért, mert én is rendelkezem élsportolói múlttal, melynek következményeit minden nap érzem és nem a boldogság hat át, hanem a túlpörgetett test utólagosan viszonzó fájdalmai.

Eddig és ne tovább szólnék az írókhoz,

aki bár jól idéz és meglepően erősen ösztönöz, de mégis egyadta merő borzalom, hogy a húsevés az egészséges táplálkozás része. Érthetetlen, elfogadhatatlan és visszataszító számomra.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Egy és egyetlen értelem van az élelmiszer iparban!

নিতাই নামে
978-963-310-254-0
Libri
5000 Ft
9789633102480

Minden ami még tegnap ehető volt, egyétek meg és ha kell összedaráljuk, kivonjuk belőle a vízet, felcsapatjuk más szárítmányból származóval és ha még mindig éhes vagy egyél olyat amit nem tudsz megemészteni, csak ezen kiegészítőkkel.

Egy anya képes érezni,

hogy mit kíván a test és a gyermek a pocakban, de egy férfi csak az ösztöneire és a környezetében jelenlevők tudására tud támaszkodni. Érthető, hogy szeretnénk erősek, szépek, hajlékonyak és vonzónak lenni, de ennek a tudománya mulandó. Egy biztos a végén már csak azért leszünk vonzónak, amit tudunk és nem azért amit magunk ra vagy magunk alá gyúrtunk.

A fentiek értelmében

egyetlen étel létezik, ami pillanatnyilag a közelben megterem. Ha nincs más akkor marad a kenyér és a gyümölcs és egy parányi só, kiegészítve helyi fűszernövényekkel és a földre hullajtott ehetőkkel, de nem az álatok húsával.

Érthetetlen, hogy az állati zsírok feldolgozásához szükséges komoly tudomány

helyett, miért nem a húsmentes éveket választja az író jótanácsként a könyv lapjain. Igen, szép tudomány az amivel eladhatóvá válik az edzés és a kapcsolt levágott életek, de ettől csak hamarabb fogsz meghalni és később érted meg a lényeget. Ne egyél húst.

„ ”

5 fogásos vegetáriánus menü Virág Zsolttal

Recept:

Csatni, sült sabji, kukoricás rizs, lassi, vega székely káposzta, halava. Ezeket készítettük el kb. 3 óra alatt. Sajt Felrakunk 4 liter 3.6%-os tejet forralni Citromlével / citromsavval kicsapatni a fehérjét, amikor felforrt Annyit kell belerakni, hogy az egészet összekapja. De közben hevítjük Amikor a savó átlátszó, akkor jó. Elzárjuk, pihen. Sűrű szűrővel leszedjük a kicsapódott fehérjét Lesúlyozzuk (préseljük) Puri Liszt Só 5 dkg vaj víz kurkuma (bőven) Összegyúr és zsírban kisüt aranybarnára Halava 5 dkg vaj olvasztva Búzadarával keverve. (Mennyiség alapján laza szerkezetű legyen összekeverve) Mogyorókrém forró vízbe (egy üveggel) + cukor beleöntjük a grízbe kardamom és cukor kávédarálóval ebből rakunk bele Akkor jó, ha elválik az edény falától Tejszínes sült szabdzsi Krumpli kockázva - Olajban aranybarnára sütve Padlizsán kockázva - Olajban aranybarnára sütve Zeller kockázva - Olajban aranybarnára sütve Karfiol da

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022