2022. január 19.
szerda 22:15

Kulcs a muzsikához ♦ piszkozat

Honnan is kezdjem, ezt a könyvajánlót?

Talán az a leg ildomosabb, ha a feltámadástól:

egyszer amikor még a szerelem mámora olyan életet adott számomra, hogy minden tárgy és könyv örök kéznyomot és láthatatlan lépcsőn fotózott emléket tartalommal töltött meg….

szóval ez azon könyvek folytatásának kézzelfogható értéke, melyet még a sírba is magával vinne az ember, mert benne van minden értelem tudása!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Másrészről fontos megjegyezni, hogy

a hírnév megszerzésének alapötletét egy kedves szőke tanárom adta át még egykoron a főiskola padjainak soraiban ülve. Ő csupán csak arra mutatott rá, hogy egy már sikeres könyvet, annak szerzőjét dicsőítve nem lesz gondunk az emelkedettek körébe tartozni.

Elárulom a titkot, (8a)mely

minden könyv értelmének és tudásának legjavát elárulja: jegyzeteld ki az előszót annak hivatkozásával és , ha van mód keress és rajzolj képi rajzokat hozzá.

Ezt tettem ezzel a könyvvel is,

és bár már fáj a szemem és a hajnali madarak is érkeznek az éjszakát követően mégis percenkénti felismerések ováció-i képesek nyitva tartani a könyv lapjait és a szememet.

De miért?

olyan módon ír a szerző(k) és oly esztétikusak a megjelenített rajzok, festmények, hogy az a vágy, hogy egyszer én is képes legyek egy ilyen minőségű anyagot összeállítani igen magasRa-rug.

Utolsó ismert ár: 2 793 Ft

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022