2022. március 12.
szombat 23:37

Könyvajánló - A közgazdaságtan humanizálása ♦ piszkozat

Az aszimetrikus harag okozta igazságtalanság pusztítását, az eredményes jótékonysági mechanizmusok csökkentik a béka fenekébe.

Nem tudom hova tenni ezt a könyvet, a kezemből!

Igazán széles humorral, empirikusan görbeillesztési spektrummal rendelkező könyvet tartok a hideg takaró felett megfagyott kezemben, de nem tudom letenni. Ott van a nyelvi csavar, a kizsgákmányoló magyarázata és az érzékletesen pszihológus mivolt minden bekezdésben. Hihetetlenül haszon elvű a könyv minden jó és "mocskos" felvetése/tanácsa. Nem is húzom tovább a gépeléssel az időt! Ha nevetni és sírni szeretnél egyszerre, neked is legyen a kezed két lap közötti betűk tűzelében.

Végül(is)?, az embert elhanyagoló

parciális egyensúly fogalmának jelenlétével Te hogyan azonosulnál érzelmileg? Addig~vizsgálod a számok okozta nyereség lételemét, hogy az elméletben is hasznosnak tűnő felismerések rád is hatással lesznek, aztán jön a szívesség alapú biztonságos út a halállal jutalmazás útvesztője (útvesztűjének fájdalma)! Ámítás a biztonság lehetőségének megteremtésének örökléte, de ha sikerül megtalálnod, akkor markolj belőle sokat és dobj pár 20-ast a laboratóriumi haveroknak is! egyszer és mindenkorra(!), a bűntetés alapú társadalmi modell, egy önmagát megszülő szörnyeteg nyomorát hozza létre! Ez itt Spárta mondja a gyilkos győztes.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A könyv végkövetkeztetése, hogy

az igazságosság nevében, még a gyökerében,a fejletlen állapotában meg kell akadályozni az igazságtalant, a bántót. Szószerint azt írja, hogy meg kell folytani. ! Ha ez a módszer működik, akkor ki fogja megfolytani a folytásra hajlamost?

A 20. oldalon olvashatjuk, h

senkinek nem sikerült még a magyarázatokat megmagyarázni, és gondolja az olvasó, hogy akkor majd ez a könyv mégis megteszi nekünk a lehetetlent! Megmagyarázza!

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022