A legszörnyűbb híradástechnikai krízis az o6G!

2021. november 22.
hetfő 06:36

Kommunikáció Média Gazdaság – könyvajánló ♦ piszkozat

Mielőtt kinyitottam a könyvet, biztos voltam benne, hogy nagyvonalakban mi lesz a tartalma. Hatalmasat tévedtem.

Kezdjük a lényeggel, mely nincs leírva:

az emberi idegrendszer kötegelt hálózatának van egy szeme, melyet egy biológiai hegyikristály tárol. A látottakat feldolgozza a tudat és irányítja az életet, a tudat úgy képes önmagát is megerősíteni (döntéseinek fényében), hogy visszajátssza éjszaka a gondolatból származó következmény képeit. Ez a tudat olyan kifinomult, hogy képes egy másik testet visszahozni az életbe.

Jó tudni, hogy a technológia bizonyos szintjén

már léteznek olyan műszerek, melyek képesek ezen agyhullámok méretarányos képének megjelenítését. A legfontosabb mégis az, hogy a tudatban megjelenő belső képet gyakorlatilag a szemre visszavetített kép segítségével lehet a legkifinomultabban felszínen tartani. Ez a testi funkció nem kikapcsolható, de ugyanakkor médiatartalommal befolyásolható!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A legszörnyűbb híradástechnikai krízis

ma a világban (főleg kínai országokban), hogy megtalálták ennek a hegyikristálynak az elvét és képessé tették a rezonancia rendszereket emberi agyak sugárzására. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a tudatot egy monitor segítségével újra és újra földi sugárzási szinten, elrontott frekrenciával rombolják. Lásd frekvencia moduilált jel. általános iskola 7-8 osztálya.

A választások nem csupán azt jelentik, hogy

egy tömeg egy új zajos médiaszereplőt kér a parlamenti sorokba… ez a könyv a parlamenti működésről is add információt, de legfőképp az ott zajló kommunikációba ad erős betekintést.

A könyv formájában kiadott folyóiratot A Budapesti Kommunikációs Főiskola adta ki. ISSN 1589-9500

és itt van az asztalomon :)

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022