Könyvajánló

2022. június 12.
vasarnap 11:58

Kedvelt kaktuszok, pozsgások - Szűcs Lajos ♦ piszkozat

Egy forró égető nyári napon, az örök fájdalmak megszüntetésének kulcsát adta ez a könyv nekem.

Döbbenet ült ki az arcomra

pár oldal olvasását követően, megmarkolt és belém hasított az a szakszerűség, ahogyan az író képes volt a megöregedett papír ellenére is átvezetni a globális földrajz és vízháztartás küszöbén, egészen a kaktuszok felépítésének latin kifejezéstárán.

Miért?

Állandó nehézség számomra, hogy a nagyon apróra kifejlődött hajszálerekbe megnövekedett víznyomás okán gyakori fejfájás gyötör. A megelőzés szakaszát már egész jól kitapasztaltam az ételek megválogatásának precíziós műveletével, de a már kialakult nyomás okán nem ismeretes számomra a megoldás. Igen, ez a könyv erre adott magyarázatot, ismeretes, hogy a vízhiány okán kialakuló záró és áteresztő részek a kaktuszok és az élethelyzetek megválasztásával vannak egyenes arányban.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Mindazon latin kifejezések,

963 281 264 6
Gondolat
5000 Ft

melyeket a könyv használ, átültethetők az emberi gyógyászatban használt testi problémák orvoslásának szókincsére, azaz azonos. Csupán a növény élethelyzetéből és felépítettségéből származó tudástárat át kell helyezni saját testünkben működő és működtetett szerveinkre. Azaz beírjuk a latin szót és hozzá az emberi test szót a Google és egyéb keresőkbe és máris ott leledzik az infógrafika, a valakinek a diplomamunkája, vagy egy műtéti eljárásról szóló prezentáció, és vagy videó.

Kijelenthető - és ez a könyv is jó példája ennek - , hogy a növényvilág tanulmányozásával megérthető saját helyzetünk, és problémáink megoldásához is közelebb kerülhetünk ezen törekvés által.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022