Az ÖTCSILLAGOS mozgalmi könyvajánló

2022. július 14.
csütörtök 09:40

Minden le-szakadás, egy dicsőítő új napot jelent? A 2023 KATáS nyertesek: ♦ piszkozat

Íme a proxy pozitív értelmezése a KATA törvény szigorításának:

Kezdjük ott, miszerint általányosságban:

A legitim élet egyensúlya a megfelelő élelmiszer bevitel és életszínvonal-ürítés értékének embertelen látható mivolta a WC-ben keletkezik. Akkor érünk el bírálhatatlan rekordot, amikor a fogyasztott étel és a napi mozgás és tevékenységek következtében nem jut el az utolsó szakapparátus-csigolya árnyékáig.

Mindösszesen a makkegészséges életvitelt

  • mutatja a nulla és szagtalan kivitel. Röviden, ha nem szükséges - a halottakhoz - a wc-re járnod, akkor elérted a kivonulási-teljesség lényegét, sikerült beállítanod az étkezésed tisztaságát az életviteled terhelését és a mentális egyensúlyt egyszerre. Amint megtőröd, ezt az irány
  • érkezik a téli tartósítószeres életvitel, ahol a csoki lesz az egyetlen, ami még nyáron is székletgyilkossá teszi az életet.
  • Egyértelműen: nyáron nem kell fűteni a testet étellel, elegendő csak import-folyadékot bevinni, és néha egy kis zöldet, egy kis étolajjal, sóval.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Térjünk rá a törvény irányára:

Пушкар - नीलमा
12198889
Geomédia Lap- és Könyvkiadó
50 000 Ft

A törvényi értelmezés szerint, cégeknek nem számlázhatnak a KATÁs vállalkozók, csak magánszemélyeknek, azaz már egy leadózott jövedelmet kifizető személynek számla igényét lehet ezzel kielégíteni.

Durva értelmezés, de ha te KATás vagy, akkor sérült jogfosztott adó~ellenőr vagy.

A javaslatok szerint tételes adózási formát érdemes megcélozni, mely adómentes 1,2 millió forintig, azaz havi százezres bevétel esetén (éves szorzóra vetítve) adómentes. Ugyanakkor az 50 000 Ft-os havi befizetéshez éves szinten 600 000 Ft-nyi bevételre van szükség, azaz pont ötven százalékos a különbözet, tételesen ez azt jelenti, hogy minden második embernek kell számlát adni, hogy megérje. Ennek ütemét tekintve óránként 597 Ft-os nyereséget kell termelni, ezekre a számokra tudunk támaszkodni, de ez egy unorthodox megállapítás. Ennél sokka súlyosabb a helyzet!

Hogyan jön ki ez a szám?

  • Munkanapok száma 2023-ban összesen: 251 nap. Ha a fentiek és a klientúra mennyiségének értelmében,
  • egyéni vállalkozóként megszeretnénk termelni egymillió kétszázezer forintot napi 8 órányi munkával, akkor az 4780 Ft tiszta nyereséget jelent naponta,
  • ezt a cél teljesítményt elosztjuk dolgozandó munkaórára levetítve,
  • akkor jelenik meg az 597 Ft a hozam-excel celláj(a.)ában.

Innen az ellenzékből indul a Buli!

#atv #atvmagyarorszag dr. Bákonyi László : Ennyit buknak a katások a szigorításon

Alicia Keys - No One (Official Music Video)

#AliciaKeys #NoOne #AsIAm

Minden szorzótábla lényege:

a teljesítmény mérésének küszöb értékének korlátlan meghatározása, ha nincs óránként 600 Ft tiszta nyereséged, akkor az a következő órának nyomorává válik, azaz 1200 Ft tiszta nyereséget kell elérned a köv percekben. Ha egy nap kimarad, azaz ma zárva voltál nyaralás okán, akkor holnap 5000 Ft-os nyereség helyett 12 000 Ft-os nyereséget kell elérned, és így tovább….

A kiesett fogat, csak mások szájából elvYet-tel lehet pótolni.

De ez csak a létminimum!

„ ”

Olvassa el a KATA törvény javaslatát a Jogtáron:

T/583. törvényjavaslat a kisadózó vállalkozók tételes adójáról #kata #kisadózó

Cikkünk a részletekről a Jogászvilágon:

Jogtár demó hozzáférés igénylése:

#kata #kisadózó

Kedves Kollégák!

Ha érdekli Önöket a jogalkotás input oldala, úgy szeretném az alábbi, az Igazságügyi Minisztérium általam vezetett Versenyjogi és Szellemi Tulajdonjogi Főosztályán nyílt álláslehetőséget a figyelmükbe ajánlani. Az álláshelyre kifejezetten pályakezdő vagy legfeljebb pár év gyakorlattal rendelkező kollégát keresünk, versenyjogi illetve szellemi tulajdonjogi érdeklődéssel.

A BÉRGYILKOSOK CÉLPONTJA [2021] [Teljes Film Magyarul] [Akciófilm]

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022