Könyvajánló

2022. május 11.
szerda 11:34

Íriszdiagnosztika Ferencsik István ♦ piszkozat

Egyszer megírom a titkok könyvének egyetlen mondatát, de ezt most egy könyvajánló formájában adom el neked:

Egyszer volt egy igazán ügyes és tanult szaktekintély, aki

képes volt a szemtükrének igazságát könyvben is megjeleníteni. Voltak és vannak olyan pillanatok, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy a tudás, az emberi test tisztántartása és a szemben tükröződő végtelen kékben el lehet veszni.

A szemben láthatóvá válik mindaz,

ahogyan élsz és ahogyan képes vagy a világból tükröződő szépséget a szem kékében tartani. Ugyanakkor ezen kék a saját tested és annak állapotát is megjelenítő vissza tükröződésnek egyenes irányú látható képeit vetíti annak, akinek a szemébe belenéztél a vonaton.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Visszatérve a lényegre:

9637943749
TEXOFT KFT
3000 Ft

A test hiányosságai és szenvedések nyomai láthatók a szemben lévő foltok erősségében, aki képes tisztán látni más szemében lévő óceánt, az látja az élet jelentőségét.

„ ”

Tove Lo - Habits (Stay High) - Hippie Sabotage Remix

  • Zeneszám Stay High (Habits Remix) Előadó Tove Lo Album Stay High A YouTube számára engedélyezte: UMG (a következő lemezkiadó nevében: Universal Music AB)
  • LatinAutor - PeerMusic, UMPG Publishing, LatinAutor - Warner Chappell, Sony Music Publishing, ASCAP, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, BMI - Broadcast Music Inc., LatinAutorPerf, UMPI, CMRRA, LatinAutor - SonyATV, Warner Chappell – 18 zenei jogvédő egyesület

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022