Könyvajánló

Közgazdasági és jogi kiadványok

2022. május 07.
szombat 10:58

Marketingmenedzsment - Philip Kotler ♦ piszkozat

Egy dolog biztos és ennek az ellenkezője sohasem valós: léteznek olyan szakmák, amikben nem lehet kiégni!, nincs olyan könyv ami átöleli az egész életet, de léteznek olyan szakmai összefoglalók, melyek évtizedek nyomdai munkáit képesek újra a kézbe adni.

Ha csak egy könyvet tudsz megvenni és

a könyvtárad csupán egy könyvre szorítkozik, akkor tudnond érdemes, hogy az a vastagság és ár érték arány amivel egyszer kiollózhatatlanul átanulmányoztál egy könyvet és a sírodig ott lesz a polcon.... abból életed végéig megtudsz majd élni és a nyugdíj csupán egy röhelyes közhely lesz a papírhalmazok közötti szókészletben.

Összeségében egyet tudok érteni minden idők legértékesebb, de

ugyanakkor minden oldalán több évnyi tudást tartalmazó marketing eszközök tárházát kínáló könyvel, melyet épp Philip Kotler néven futatnak az arra épp ráérő ipari nyomdászok.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Egy dolog biztos és még annak előtte is bizonyosságot nyert:

963 224 661 6
KJK-KERSZÖV

a készlet hiány létrehozásával indul be a nyereség gépezet, mindazodáig csupán a félábon is kibírjuk a termelés és felhalmozás szakaszát. Tudni érdemes, hogy minden termék elévülési (felezési) idejét követően a hiányérzet okozta pénztárca nyitogató addikciót követően lát napvilágot a nyereség. Túlnyomó töbségében a könyvelés technika pont arra ad, lehetőséget, hogy az ár és a befektetett ebmeri értékek eltávolodását követően, a ránk ruházott csupán egy kulcsos hatalom által értéket már csak mi vigyünk haza.

Mit értek ez alatt? Mindadig, amíg

a termelésben résztvevők jelen vannak el kell velük hitetni, hogy jól megy a szekér, a raktári felhalmozást követően, viszont, el kell velük hitetni, hogy bezárt a bolt, mert ezért és azért....

Ugyanakkor a bolt bezárt, de

a raktár nyílik és minden nyereség egy kézbe hullik, mindaddig, amíg újra nem látjuk szükségesnek a termelést.

Ez egy igen veszélyes játék, mert

közben belehalnak ember életek az éhségbe, melyet más szervezetek KÍVÁNNAK megakadályozni, a befizetett adó mértékének tükrében.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022