Ingyenes wifi a Margitszigeten

FINA-BP207_Free, de tényleg pénztárca kímélő?

A Vizes VB előnyeit még az is élvezheti, aki csak egy hétvégi piknik erejéig látogat el a szigetre, hiszen a FINAL wifire, azaz a FINA-BP207_Free elnevezésű wifire csatlakozva szinte az egész szigeten költségmentesen internetezhet.

Igaz ez az internetezés lesz életünk legdrágább (milliárdos) netezése, hiszen a csúcsminőségű internet elérés és a digitális közvetítés a VB költségvetésének egyik legnagyobb kiadása. A FINA-BP207_Free wifire csatlakozva a sziget északi felén (a méréseim alapján) szinte bárhol megszakítás nélkül elérhető az 1 Mbit-es fel- és letöltési sebesség.

FINA-BP207_Free

1 wifi nem wifi!

A 2013-ban már elérhető volt a MARGITSZIGETI wifi, de csak az épületek közelében volt elérhető. Az eseményt követően a kiépített infrastruktúra megmaradt, így jobb minőségben tovább élvezhetjük az életet.

Margitsziget wifi

Az ingyenes wifi már 2013-ban elérhető volt!

Az ígéretek szerint a 2018 év végére minden településen lesz legalább egy középületben és legalább egy közterületen nyilvánosan elérhető ingyenes Wifi. A megvalósításhoz vissza és nem vissza térítendő fejlesztési pályázati pénzeket használnak majd fel a piaci résztvevők. Közben a Telekom is érkezik a UPC Wi- Free hasonló szolgáltatással a Wi-Fi Fon-nal. A 2008 óta dédelgetett Margitszigeti wifi már 2013-tól elérhető volt a szigeten, amit az elmúlt évben korszerűsítettek és növelték a hatótávolságot, ezért szinte az egész futópálya területén és a nagyobb tereken elérhetővé váltak. Az általam mért letöltési sebesség 1-2 Mbit/sec míg a feltöltés ennek a jelentős töredéke.

A 10 perces használathoz a jelszó nélküli MARGITSZIGET wifihez lehet csatlakozni, majd elfogadni a szabályzatot és már lehet is feltölteni a képeket az instagramra #margitszigetijoga taggel :)

Van kérdésed?

Kattints az arcképre!

Hotline +36 30 399 3130
Astanga tanfolyam kezdőknek: 2019. február 3.