JP

Az életed fontosabb a munkádnál, a munkád az életed gyümölcse. Jelszó: napoksora mint ahogyan a soros sorsa sorókká formálodik (formájába önti az élet

2020. augusztus 05.
szerda 04:53

Jó reggelt Vietnám. ♦ piszkozat

Kezdjük azzal, hogy az ember holtig tanul

és nem azzal kezdjük, hogy holtan tanul.

A gerinc csigolyák oly érzékeny értelmes központi tartó golyócskák, hogy a közvetlen közelében lévő izomzat csoportok minősége és ereje határozza meg az élettartalmukat.

Abban az esetben ha rossz a testedben a meghatározható anyagok mennyisége, akkor ezen izmok feszülése alacsony lesz ezért elernyedt állapotban vannak még akkor is ha azt a test már nem viseli el.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Az izmok feszessége határozza meg a tudatod szintjét, ha túl erős vagy a gerinccsigolyák mentén akkor eltávolodnak a csigolyák egymástól és hirtelen koppanást hallva összeütköznek vész esetén.

Ez a tudat szintjén azt jelenti, hogy ebben a magas állapotban extrém mozdulatokra leszel képes, de kimondottan károssá válik az életed, ha ezt az izom állapotot nem tartod fenn.

Ugyanez igaz a gondolatok, a vágyak és a tettek szintjén.

Vég következtetés, hogy az izomzat megfelelő karbantartása és a szavak szisztematikus használata elegendő ahhoz, hogy a test ne haljon meg SOHA+4!

és folytassuk ott, hogy a szájad

kerítésén kiejtett szavak gyűjteménye meghatározza a munkád(magod) gyümölcsét, a látható és láthatatlan eredményeket az életedben. Amilyen élettel teli életet élsz a napnyugta és a napfelkelte között, olyan lesz a következő napoksora mint ahogyan a soros sorsa sorókká formálodik (formájába önti az életet) naponta.

Az önkisülés fogalmáról:

Az önkisülés a vegyi árramforrás belselyében nyitott áramkör mellett végbemenő és energiaveszteséget okozó kisülés. Pl. a hosszabb időn keresztűl használaton kívül lévő akkumlátorok, galvánelemek is elvesztik energiakészletüket ~ következtében.

vagyis! az emlékezetzavar pusztán az ismétlés hiányából eredeztethető!

„ ”

NOX - Ragyogás koncert DVD | Debrecen, Főnix Csarnok (2005)

ezt is érdemes megtekinteni

bRvwCBlFdl8

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022