2020. augusztus 04.
kedd 14:59

A hazugságod egy mentális teher! Mindenkinek! ♦ piszkozat

Pont az ellenkezőjét kellett volna tenned!

Ne mérgezd magad!

Természetes, hogy nehezen viseljük az igazságtalanságot és félünk a meg nem érdemelt büntetéstől, és mindeközben elvárjuk a megérdemelt jutalmat. Ennek ellenére, az emberek rutinszerűen hazudnak, ezzel igazságtalan helyzetbe sodornak másokat, azért hogy elkerüljenek kellemetlen, őszinte helyzeteket. A hazugság mások irányában nagy tiszteletlenség, önmagunk irányában pedig személyiség romboló önmérgezés!

Az embertársaink iránt elkövetett hazugság igazságtalansága, megszünteti az egyszeri bizalmat, és megnehezíti a tisztességes együttműködés lehetőségét. Elveszi a józan ítélőképességet, valamint támadást, passzivitást, védekezést szít. A csatában (ahogyan a fociban is) vannak vesztesek és nyertesek, de valójában mindenki vesztes, aki kimegy a csatamezőre.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A hazugságod átka!

Tudtad, hogy a jó hazugsághoz, több intelligencia szükséges, mint megtervezni egy helikoptert? Mentálisan megterhelő a valóságot és a hazugságot ”észben” tartani, főleg ha ugyanazon eseménnyel kapcsolatos ügyintézés során, minden résztvevőnek a saját érdeked nézőpontjából hazudtál eleget. Hosszútávon megterhelő mindenki számára a minőségtelen, alacsony kategóriás hazugság. Zűrzavart, félelmet, kényszeres védekező, vagy támadó mechanizmusokat indít el a résztvevők fejében! Végül senki sem érzi magát biztonságban körülötted, és Te magad is félni fogsz, az általad rosszindulatúnak titulált munkatársaktól, rokonoktól!

Vegyünk egy elképzelt példát: aki alattad van a munkahelyi hierarchiában azt letaposod, megalázod és bár tudod, hogy Ő tudja hogy Te hazudsz, de - úgy gondolod - a pozíciódból adódóan megteheted! Felfelé látványos vergődést végzel, és végül békésen hátradőlsz, és tudatod mindenkivel, hogy nem te vagy a hibás, ezt követően monológba kezdesz, amit ha mindenki hallana, akkor bajban lennél az igazmondás ösvényén.

Pont az ellenkezőjét kellett volna tenned!

A dolgoknak van egy valós időrendisége, mondhatnánk hogy korrelációban vannak egymással. Figyelj oda, amikor hazudsz, mert az időrend manipulálása és a folyamatok sorrendjének zavarossá tétele, szokványos hazugság! Az emberek akiknek épp elsütöd a Te nézőpontodból pokolian hihető simlis történetet, másokkal is beszélnek. Öntelt gondolkodás, hogy a szálak csak hozzád futnak be, és minden Út Róma helyett csak hozzád vezet! Tévedés! A helyes tettek neked felemelkedést, a hamisak neked hanyatlást hoznak, ember vagy!

Amikor valakinek nem lehet bízni a szavában, az még rosszabb, mintha valami hibás dolgot csinált volna. Ne tedd!

Csupán a teremtő erőt veszíted el!

Ne feledd, hogy aki rendelkezik az igazmondás erejével, és ugyanakkor kerüli a hazugság minden formáját az elérheti a szavak erejének legmagasabb szintjét!

„ Konfliktushelyzetben ne a győzelemre törekedjünk, hanem a megoldásra.”

Gary Chapman

Mi a forrása a hazugságnak? Milyen visszahatással jár a hazugság? Mikortól lehet mondani egy hazugságra, hogy kegyes? Egy vaisnava hogyan reagál a hazugság hallatán? Szabad-e felvilágosítani a hazudozót tettéről? Itt egy podcast amiben megkaphatod a válaszokat Sivarama Swami Maharajtól:

First Flight of World_s Only Flying XP-82 Twin Mustang !

Ha érdekel a folytatás

ezt tanulmányozd:

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

JxoOGA9AZQI

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022