2020. július 19.
vasarnap 17:49

Ha rossz a testtartásod elmegy a szaglásod! ♦ piszkozat

A kiegyensúlyozott testtartás eszenciája:

Ha rossz a testtartásod, elkezd fájni az orrod, ha a fájdalom eléri az inger küszöböt, akkor a fájdalom oly mértékben kapcsolja szét az idegeket, hogy elmegy a szaglásod. A szaglás visszaállításához meg kell tisztítani az egész életedet, Ennek menete a következő: a testmozgás célja, hogy a kellemetlent letesszük, és a kellemest felvesszük, mindaddig, amíg a test újra kellemetlen állapotba kerül. Ezt röviden úgy írja le a könyv bevezető szövege, hogy a Jóga célja, hogy felvesszük és letesszük a terhet, vagyis az ÁSZANÁT. A szaglás visszaállításához tengerparti tiszta levegőre van szükség, és arra, hogy az ember lába homokban „táncoljon”.

A testtartás határozza meg az ember tudat szintjét, ezért minél egyenesebb az orrnyereg FONTOS MEGJEGYEZNI HOGY EBBEN AZ ESETBEN AZ FEJ EGYENSÚLYÁRÓL BESZÉLÜNK! Folytatás: A szaglás visszaállításához mindenképpen szükséges az orr fertőtlenítése és a fej egyensúlyban tartása, ehhez a talpazatnak (azaz a lábnak) homokban kell „táncolnia” azaz járnia, hiszen a boka, a tért, a comb, a hát, a gerinc meghosszabításaként funkcionál. (szerk.: javítandó mondat).

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Mindenki egyetért abban, hogy a testben az izomzat a helyes testartást (testtartást)) szolgálja, és ha túl ernyet (ernyedt) az is baj és ha túl stabil az is baj. YouTube link: Belga zenekar ha 30-as vagy az is bak (baj).

Szanszkrit forrással megerősítve: A Guna definíciója (a könyv alapján) Az élet az alapvető minőség kombinációjából áll vagyis a közösséggel való együttműködés akkor lehetséges, ha a testeddel is együtt tudsz működni. Ez a szaglás visszaállítása tekintetében azt jelenti, hogy amíg nem hordod egyenesen az orrod, addig pattogni fog a laőpcka (lapocka) magasságában a gerinced. Hivatkozás: Átfog. Képes útmutató Reflexológia ISBN 963 8380 861

Összegzés

A jóga tekintetében ez azt jelenti, hogy ha túl szenvedélyesen végzed az ászanákat, azaz a testgyakorlást, akkor egy idő után már csak bottal fogsz tudni járni, mert elkoptatod az életedet, ennek visszaállításához vissza kell térnie a szaklásodnak, amihez bizony friss sós levegőre lesz szükséged. (hivatkozás+kép: tengerpart) Ha ettől a mondattól most megilyettél, akkor gondoldvégig a gyakorlásod és javítsd meg a tiszta látásod, a tiszta tudat segítségével és kerüld a szenvedélyt, hiszen a jóga gyakorlásának célja a testünk határainak betartását célozza megvégtére is a satva (azaz sattva) állapotának eléréséhez le kell tenni a hiperaktív karmát.

Végleges cím: Hiperaktív karma.

„ ”

Megvilágosodott tudat, a szükséges új talpkő - JÚN. 28 Dalmady Csaba Győző ELŐADÁsA:

Megvilágosodott tudat

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022