FILMajánló

2022. szeptember 10.
szombat 14:26

Ip Man: A becsület útján ♦ piszkozat

Minden betű és grafitrajz csupán szélfogója annak, melyet Ady csupán fragmentumosság árnyainak hívna. Igen, a téli szürkeség, a nyári színvilág felismerhetetlenségig unszolt vitathatatlan és fáradságot nem kímélő bőségének ismét elfeledtetett ellentét(e). Minden híradás és figyelmeztető hír ellenére megérkezik a télre eltett ételek ízetlen és sok esetben az már csak az alkoholban tárolt ecetes szagot árasztó ehetetlen ételek világa.

Érdemes az erőnket és erőforrásainkat,

már a januári hónapokban érkező fagyos télre gondolva használni, ehhez iránymutató és egyben aktuális az IP MAN [2008] [Donnie Yen] film magyar szinkronnal ellátott változata:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Az élet egy napban 2020 | Rendezői változat

葉問
¥

Érdemes megnézni a valóságot is, melyet Az Oscar-díjas® Kevin Macdonald történelmi dokumentumfilmjének rendezői változatában több felvételhez férhetsz hozzá, exkluzív jeleneteket tekinthetsz meg, és mélyebben elmerülhetsz az Élet egy napban című film történeteiben. Ha rád is hatással volt a filmben megjelenő bármely esemény, további információért látogass el a oldalra! A film érzékeny témái és felnőtt tartalmai nem mindenki számára alkalmasak. Megtekintése csak saját felelősségre ajánlott. A filmben: kifejtett nézetek a résztvevők véleményét tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek a Google/YouTube hivatalos irányelveivel.

„ ”

IP MAN [2008] [Donnie Yen] [Teljes Film Magyarul] [Harcművészeti Film]

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022