2018. december 28.
péntek 09:29

Te mivel töltöd a halhatatlanság félóráját? ♦ piszkozat

5 év távlatából is kezet nyújtanál mai énednek?

Haláli jó terv

Számtalan találmányt, irodalmi remekművet és (tradicionális) tudást örököltünk, melyet elődeink jelentős időráfordítással hoztak létre. Ezúton is köszönjük nekik! TE mit szeretnél a világnak hátrahagyni önmagad után? Mi az a jó terv, amit ha megvalósítasz, akkor 5 év távlatából is kezet nyújtanál mai énednek? Olyan értékekkel érdemes foglalkozni, ami sok év távlatából is maradandó. Olyan célokat érdemes kitűzni, amik halálunk után is másokat szolgálnak, értéket képviselnek.

Időgazdálkodás

A célokhoz igazított időgazdálkodási technikák a siker és a bukás közötti vízválasztók. A nehezen elérhető célok, rész célokká alakítva elérhetővé válnak, mint ahogyan a nagy hegycsúcsok elérése is lankás emelkedők sokaságává válik a megfelelő útszakaszok kiválasztásával.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A félórás törekvés

A jelenlegi napi rutinunkból szabadítsunk fel 30-60 percet, lehetőség szerint a reggeli órában. A felkelést követő 1 órában kizárólag a célunk eléréséhez szükséges tennivalókkal foglalkozzunk. Ez a törekvés megalapozza azt az erőt, amivel az egész napon végig tudsz menni, hiszen egy újabb lépést tettél a saját célod elérése felél. Ha van lehetőséged, akkor ezt a tevékenységet told ki akár az ebédig, és délután „kötegelve” foglalkozz a napi kötelességekkel.

Érdekel a folytatás?

Tekerj a videó 19. percéhez vagy gyere el személyesen az előadásaink egyikére.

A videó tartalma címszavakban

- 90 perces alvási ciklus, megoldás a kimerültségre - Hogyan hagyd másnapig a munkahelyeden a tennivalókat - Időgazdálkodás, hogyan csinálják a nagyok - Hogyan optimalizáld az alvásod, pihenésed

„ ”

Hogyan teremtsünk egyensúlyt a munka és a magánélet között?

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022