Kitől mit kérjünk?

Ki értheti a házsártos hátizsák szétszedésének titkát? Egyszer az összes terhet cipelned kell egyszerre! Mit teszel holnap, hogy ne roppanjál meg?

2020. augusztus 14.
péntek 22:02

A halk szavúak elmennek mellőled, mielőtt rádborítják az asztalt. ♦ piszkozat

Az egyetlen kérdés, amit a nem húsra és pénzre NEM vágyó éhes ember feltesz, az az hogy mi az élet értelme.

Egyszer volt hol nem volt,

volt egyszer egy kizsákmányolt nő vagy férfi, akik mindent megtettek, hogy jogaikat erősítsék és megtegyenek mindent saját életüknek boldogulása érdekében. Ezek a csoportosulások igen intenzív együttműködésben törekedtek feljutni a hegyre vagy lemerülni a mélybe.

Azon csoportok

taktikai módszereit fogod egész életedben követni, mint amilyen sportot (vagy tantárgyat) űztél a gyermekkorodban. Vagyis ahová járattak a szüleid, olyan lesz a mentalitásod.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Nincs eltérés e tekintetben, hiszen a

mintákat a gyermekkorunkból hozzuk és mit ad(jon)Isten csak az új környezet és új barátok, társak fogják ezt a viselkedést megváltoztatni, vagy épp kihasználni.

Mit tehetünk ezen tudás birtokában?

Semmi különlegeset nem kell tennünk, csak néha engedjük az életnek hogy előttünk járjon és gyakran fussunk utána ésszel is, hiszen az amit egyszer megígértél egy jótevődnek, annak terhét egész életedben cipeled.

Terhet cipelni?

Terhet cipelni azt jelenti, hogy képesség kell ahhoz hogy egy feladatot el tudj végezni, a képességet nem lehet pénzért megszerezni, ahhoz dicsérni, alázatosnak lenni és kérni érdemes.

Kitől kérjünk?

Elsősorban reggelente egy kávé helyett kérjünk egy mosolyt, egy házsártos embernek adjuk nevetést, a látónak beszélgetést és a halk szavúaknak türelmet, hogy ne kelljen felállnia mellőled.

„ ”

Coldplay Performs “The Scientist” at 2003 VMAs | MTV

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022