A videót a képek után találod!

2021. január 09.
szombat 12:51

Maszkot viselni? Na még mit nem! Arany órában futni? Lefotóztuk! | +videó ♦ piszkozat

Ezért nem kell maszkot hordani reggel a Margitszigeten és ezért szeretünk futni hajnalban:

Sehol egy árva lélek

A koronavírus járvány idején, a korlátozó intézkedéseknek köszönhetően megnövekedett a Margitszigeti futókör és a közterület használat. Úgy látszik kezd kialakulni a nyájimmunitás?, melyről érdemes megnézni egy magyar feliratos TED-es előadást: A futókat új táblák figyelmeztetik a 3-4 méteres távolságtartás betartására, amit a csúcsforgalomban nehéz betartani. Sokan javasoltátok a maszk használatát a „Lehetetlen betartani a szabályokat a margitszigeti futópályán” című cikkre reagálva, de még többen javasoltátok a reggeli futást. Mivel a kutya sem akar reggel futni, de most „rávisz a szükség”, ezért megnéztük, milyen csodálatos látvány a hajnali arany órában futni a szigeten. Nincs tömeg a pályán több száz méter távolságban futnak egymástól az emberek, de nem csak a pályán, hanem a sziget belső útjain is.

!!! Futás után (a korlátozó intézkedések enyhülésének köszönhetően ) várunk a Margitszigeti Jóga jógaóráin a Széchenyi Étterem, a Margitszigeti Víztorony közelében.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A legjobb fotók napnyugtakor és napfelkeltekor készülnek

Egy nap kétszer, napfelkeltekor és napnyugtakor lehet olyan képeket készíteni, amikor minden arany színben ragyog, innen kapta a nevét az arany óra. Persze ez sem egy teljes óra, ezért érdemes időben érkezni, hogy romantikus hatású képeid legyenek. Ha képeznéd magad a témában, akkor érdemes elolvasni a "A legjobb fotók napnyugtakor és napfelkeltekor készülnek" című cikket a divany.hu-n.

„ ”

Ezért szeretünk futni hajnalban a Margitszigeten

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

0zVQ1enA6X0

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022