Próbáld megérteni a kollégádat!

5 perces csapatépítés a munkahelyen:

Na! Ez az igazi adatlopás! Egy nem projektív teszt!

Kedves barátaim, réges-régen voऌt egy cikk a GDPR-raऌ kapcsoऌatos váऌtozásokróऌ. Ez a téma kimeríthetetऌen, főऌeg az Annák számára, de most én is bedobnék egy ऌehetséges nem nyers témát a közösbe, kimondottan Annának címezve.

Lássuk a csodát! Megtörtént esetek alapján:

A pénz ami a zsebedben van mutatja kivel találkoztál, vagy hol nyaraltál, milyen életet élsz. Az igazi adatlopás (szerintem) az, ha valakinek megmutatsz egy halom pénzérmét és megkérdezed melyiket ismeri és mire emlékezteti a kiválasztott pénznem. (Azért az zárójelben jegyezném meg, hogy egy cégnél dolgozni a barátnőddel/feleségeddel is igazi fúzió a cég és a magánélet között.)

Ez nem egy sorsjegy vagy tartót

vagy az a fránya Rorschach-teszt,, hanem a valódi pozitív kikérdezési módszer. Ha az illető túl sokat mond az is jó, ha csak kiválasztja az általa ismert pénznemet, már az is elárul gondolkodásáról, hovatartozásáról… és körmének ápoltságáról.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Pézérme teszt

Sok szerencsét mindenkinek, próbáljátok ki a kollégákon.

Jó móka igazi csapatépítő tréning kerekedik belőle. Persze mással is lehet, pl. csavarhúzóval, rúzzsal. Kb. olyan ez mint angol órán a mi van a táskában nyelvi gyakorlat.

wikipedia:

A Rorschach-tintafoltteszt egy komplex pszichológiai, diagnosztikai mérőeszköz, egyike a XX. század legáltalánosabban használt projektív tesztjeinek. Célja, hogy a pszichológus más vizsgálatok kiegészítése érdekében feltérképezhesse a vizsgálati személy személyiségstruktúráját.

Néha el lehet csípni igazi ritkaságokat

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
-->