Azok a helyes izmok

A testet meg lehet gyógyítani, csak utánna kell járni a hogyanjának. A testben lévő inteligencia képes önmaga gyógyulását okozni.

2020. augusztus 10.
hetfő 01:45

ÉrdekeSs, hogy nem mindenki ismeri a fejfájást! ♦ piszkozat

NA TESSÉGk! Végre megtalálták a hármasok->a fejfájás alapját, de csak komoly szakmai utánjárás hozhatott eredményt.

Ugorjunk csak neki a megértéshez az anatómiához:

A testben lévő elektromos hálózat gyűjtőhelye a csigolyákban lakozik. A csigolyák helytelen pozíciója megszünteti a testrészek közötti kapcsolatot, mint ahogyan a közlekedési lámpák és mozgó hidak összeköte(t)tést és megszakítást okoznak az úthálózaton. Ezt a linket nyísd meg kérlek: köszönöm!

A testben lévő összes izomcsoport használatához szükségeltetik a gerinctartó izmok helyes állásának karbantartása. Minél több izmot képes elérni a szem központi ideg gócija, annál több összefüggést képes az ember átlátni egyazon pillanatban.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Az élet hossza és az intelligencia mértéke a gerincoszlop karbantartásától függ.

A jóga terén képesnek kell lenni arra, hogy a napi gyakorlásunkat mindazonáltal fejlesszzük és karbantartsuk, mindadig amíg egy 23:59 percet követően újra éjfél nem lesz. Vagyis 24 órán keresztül figyeljünk a testünre.

DE NEM EZ LESZ AZ ÉLET ÉRTELME!

Ez szakmai szempontból azt jelenti, hogy nem szükséges a testnek az alvás és az étkezés. Ezen tevékenységek visszavonhatók.

Aki nem hiszi, járjon utána.

Aki nem hiszi, járjon utána. Létezik, egy könyv. Pontosabban egy könyvben biztos létezik ezen tudomány leírása, melyet a polcodon tartas(S)z éppen.

„ ”

Best Of Vocal Deep House Music Chill Out - Feeling Relaxing #3

Santorini Summer Mix 2020

kXoZ_rg2ja4

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022