Bontatlan csomagolás a bontás útján...

Ezért nem használnak a férfiak parfümöket, mert tudják a titkát! Miért fordulok utánnad? Ne csaK eZtAZenét tedd be hozzá:

Az eredeti parfümöket emberi testnedvekből készítik

A kezdetnek nincs vége,

az ember mindent felhasznál, hogy

végül elérjen reakciót az ellenkező nem irányából. Az óvodában a kislányok haját húzták meg és a fiuk Bújócskáztak. Ez a szokás felnőtt korban is megmarad, a gazdasági érdekek szintjén is egyaránt. Jelen cikk, a parfüm készítés titkaiban add betekintést. (HONEYBEAST – Így játszom | Official Music Video )

Az eredeti parfümök nemi nedvekből készülnek,

melyet összeszedni igen nehéz lehet. A testekből származó reakciók okozta testnedvek igen intenzíven hatnak a központi idegrendszerre, ezért ilyen típusú parfümök használata igazi fölényt jelent bármely iparág zsoldosaként is használjuk Őket.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
pacsuli

A szagminták tesztelése során akár emlékezetzavart is okozhatunk a hibásan összekevert drognak minősülő pacsulival, ezért gyártása a legnagyobb minőségi ellenőrzésen KELL hogy….

Visszatérve a cikkre:

A nemi élvezetből készített parfüm betiltását hogyan vizsgálná és végezné el

a kedves olvasó?

Szerkesztői megjegyzés:

Ezt a cikket itt tudod bevizsgálni: és vajon mit jelent a férjem kifejezés, akkor ha ezzel a kérdéssel állunk neki a cikk vizsgálatának?

Egy csepje sem emberáldozatból származik, csak...

Mi Nők átszabjuk a tudatod az Összes eszközzel!

Ti FÉrfiak meg Bújócskázzatok a vermetekben, amíg mi élvezzük a pénz okozta szabadságot, nyaralást, kocsit, ruhát, cipőt, melyet a Ti átszabásotokból és a sajátunkból vertünk nektek, de leginkább magunknak. Miért csodálkoztok a gazdaság működésének Titkán? HOFI válaszol neked a következő YouTubon található A fakanál kopogjon... (Live) című felvételen:

BOGGIE : PARFÜM

S ki viszi át fogában tartva a Szerelmet a túlsó partra!

Nagy László-Nagy Feró- Beatrice: Ki viszi át :

Ezért váltogatják a partnereket a Nők, Ti buta fÉRfIAk! HONEYBEAST – Egyedül | Official Music Video

Az értetlenek kedvéért

testnedvekből.

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
-->