Kívánnivaló Könyvajánló

2022. augusztus 21.
vasarnap 10:22

Az Élelmiszer-analitika elméleti alapjai ♦ piszkozat

Dr. Varga János Dr. Biacs Péter Dr. Erdélyi Anna Dr. Gasztonyi Kálmán Dr. László Elemér Dr. Lásztity Radomir Dr. Örsi Ferenc Dr. Törley Dezső

Nem szántam túl sok időt a gyomor működésének megértésére, bár

érdemes úgy nyelni, mintha tudnánk, hogy azért a falatért valaki az életét vagy másnak az életének a megkárosításából származó erőért tette meg azt a féktávolságot, melyet a bolt és az otthonod közötti zebrán található féknyomból is megérthettél volna már.

Kezdjük ott, ami a teljes értelemnek az erénye és

 • értelme: a gyomor és a test egy tároló gépezet, mely önmagában képes épülni és elbomlani. Ezen tevékenységet elsősorban az izmokkal és a gyomorban tárolt „eszközökkel” éri el. A látványos!elem, a vizualizációra hajlamosak szerint:
 • az elfogyasztott ételek a gyomor bugyraiban tárolódnak és az arra érkező újdonsült ételekkel keveredve tovább élnek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Az élelmiszer-analitika elméleti alapjai I. - Fényképezte: Zoltan Nyul

Tudni illik és kell, hogy a koffer méretét tekintve

9632322754
Mezőgazdasági Könyvkiadó Váll
250 000 Ft

 • egyre előnyösebb és érdemesebb a sovány életvitel okozta előnyökre gondolni minden - fogyókúrás - indítatás esetében.
 • Nem kell és nem is érdemes megérteni a tünetkezelés okozta szédülés és fejfájás okozta erős tehetetlenség okait. Elegendő azt tudni, hogy ahol fáj ott vérzik és azért vérzik, mert a gyomorban egy kanyarban épp ütközik a savas a lúgossal és ez tönkre~vágja még a csonthoz tapadó ingerület átvitellel rendelkező idegrendszeri nyúlványokat is.

Az aktuálisan ajánlott olvasmány, azaz

a könyv, mely az élelmiszer ipari analitikával foglalkozik lényegét tekintve arról szól, hogy az élelmiszer láncban jelenlévő mérési pontokon gépek és emberi szervezetek alkotta csoportok segítségével mérjék, hogy az adott étel milyen mértékben fogyasztható vagy ha már roncsolásra alkalmas állapotban van, akkor melyik gyógyszeripari készítménybe adagolható. Ha még arra sem, akkor festék lesz belőle, szép színes.

A lényeg:

Az étkezésnek sorrendjét nem a tudósok, hanem az élet határozza meg, ezért amit kívánsz azt emészted épp, ha képes vagy minden ízt megfelelő mennyiségben és sorrendben magadhoz venni, akkor már csak a mozgást és az élet más területeinek küzdelmét kell megélned, hiszen az energia ott folyik benned. Ha csokit kívánsz akkor futni indulj, ha szomjas vagy citromos vizet kell magadhoz venni és ha megállt benned az élet, akkor a meleg étel a megoldás. Ha fázol akkor éhes vagy, ha párás meleg helyen vagy akkor szomjas és buborékra gondolva dobozos italra fogsz vágyni. Még akkor is, ha tele a gyomor és a vércukrod a helyén van.

és ha ezt egy pasinak akarod elmondani akkor : az alakzat a lényeg

 • az étkezésben, minden ami letapasztaláshoz (tapasztaláshoz) vezet
 • előkészített vízzel érhető el
 • és ha kész a terep érkezhet a lényegi,
 • de ezt követően a levegőé a szerep.

Mikor lesz kész a felirat? - Fényképezte: Zoltan Nyul

Még rövidebben:

 • A gyomor lényeg(e), hogy fel kell élni
 • és tartalékolni annyit ami a következő hétre kell.

A probléma ott kezdődik:,

 • ha egy állatot gyógyszereznek, vagy fájdalom által fejnek / agyonlőnek , akkor az
 • a hatóanyag rád is hat
 • és nem feltétlenül előnyös értelemben.

„ Amikor eljött hozzánk, egyből win-win szituáció volt, hiszen ő látta bennünk a potenciált, mi pedig megbíztunk benne, ami egy pályázatírónál fontos tényező. Tényszerűen elmondta a lehetőségeinket, szakmailag felkészült volt és tapasztalt, valamint az előminősítést is elvégezte a találkozó előtt. Ráadásul nem kellett fix díjat fizetnünk, hiszen Ádám sikerdíj ellenében működött közre. Igazából egy nagyon rossz tapasztalatunk volt, amiből tanultunk. Korábban fizettünk egy pályázatíró cégnek azért, ”

https://www.cnc.hu/2022/08/bovules-es-export-a-celkeresztben-avagy-a-zensteel-es-ecc-kozos

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022