JógA 2024
margitszigetijoga.hu login

Könyvajánló

Ha szerencséd van, még halálod előtt megérted a tested, ha nincs, majd más megérti halálod után a Tiédet vizsgálva.

2022. május 29.
vasarnap 05:04
álláspont

Nem elsőnek van a kezemben a könyv, (a)mely képes ♦ piszkozat

orvosolni a nehezen gyógyíthatót. A látomások valósak, a festmények adottak. Azaz minden oldalon látni a gondot és annak ellenszerét.

A jelentősen régies kivitelben nálam leledző

lengedező lapokon, igen, magas tudomány olvasható, ahol nem hibátlan, de telítettségét illetően, félszeg műtősök használják, akiknél minden elvesztett pillanat megegyezik - azaz eljár - egy emberi élet elvesztésével.

Az élet réteges, azaz PREMINENS,

nem tudjuk mikor kell az élet nehézségeivel szembenézni, ezért érdemes a várakat és a test által nagy hozamban felgyülemlett figyelmet eltárolni nehezebb időkre. Ezt nevezik feltámadott tudatnak, azaz tartalékosnak. Tulajdonképen a nyugdíj azt jelenti, amit a szó takar: annyi nehézségi fokmérővel kell megküzdened, amennyit az életed során képes voltál előtartalékolni. Felőlem ez hívhatod előváladéknak is, de ha megjelenik, az azt jelenti, hogy csúszni fog fokozatosan a genny a nyelveden.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Forduljunk a cikk születésének lényegére:

963 240 771
Medicina Könyvkiadó
5000 Ft

Csupán a medence méret meghatározza a születhető gyerek lehetőségét. Ha számodra nem elfogadható, akkor is tény, hogy egyes medence méretek nem alkalmasak utód nemzésére. Ugyanakkor képesek, olyan utódok termelésére, mely diagnosztikai szempontból csak másik testek újraélesztésére lesz látványos mintapéldány. Csupán a női lovak képesek olyan utódokat létrehozni, akik emberi képességeiket tekintve védettel. Ezt ismeri az orvostudomány is, ezért bár engedik a születés előtti folyamatokat, de a megszülethetetlennek Ők már örülnek.

Mégis? Mégis miként történik a gyógyítás?

  • Az alapjának teteje lenne
  • hogy elsőként megtanulod a látottak alapján a test használatát
  • majd látod megjavítani
  • majd képességeid és lehetőségeidet mérten felhalmozod az otthonoI eszközöket
  • és végül de utolsó sorban
  • egyszer saját testedet kell helyrehozni. - ahogy azt RAMBÓ tette.

Egyet és minden tekintetben, mindenkori megértésre

kell szert tenni, abban a tekintetben, hogy a gyógyszerek más halálából származó "nyersanyagok" kivonatának testbe juttatása, melyhez lebonthatatlan fix jelenlétet biztosító vérelzáródással járó egységek, melyeket az őrlődés szakaszában mégis képes a gyomor érezhető görcsökkel párosítva véglegesen beépíteni a test szétszakadt üregeibe.

Ez nem valami olcsó játék!

Aki képes megtanulni az élet velejárójának figyelmét, az már csak akkor vesz levegőt és csak akkor képes mások hilyján túléni a sokkot, ha tudja, hogy az eszmélet vesztés csak időszakos állapot, viszont a károsulás végleges.

Visszatérve a lényegre

a varnásram dharma azt jelenti, hogy az aki meghalt annak emléke képes egyenes irányt adni az ismeretségi körnek. Ezért és ennek okán az ára ma a dhinárnak annyi mint a lejnek. Ha elindulsz a lejtőn, akkor csak egy módon vagy képes megállni: veszel egy könyvet arról, amiben gyenge vagy és veszel egy könyvet annak akit /meg/le akarsz győzni vagy bátorítani, vagy FROJDI.

és ha pénz kell, azt

senki nem fog adni, ha munka kell, azt senki nem fog adni, ha tudás kell, azt senki nem fog adni, ha szállás kell, azt senki nem fog adni, ha gyógyulás kell, azt senki nem fog adni,

és ha túlélni kell, azt csak te fogod tudni.

Egyrészt mindenkinek van egy alapfélelme, mely még akkor is foglalkoztatja, ha az pillanatnyilag nem jelent számára veszélyt, másrészt életmódunkból és életkorunkból adódóan előbb vagy utóbb megjelennek azok a tűnetek, melyek egészségünk romlását fokozottan jelzik.

A jóga több annál, mint mozgásszervi rendszereket gyógyító kidolgozott testhelyzetek felvétele, hiszen belső szerveket nyomás alatt tartó pozíciók ütemezett és szakszerű elvégzésével, már kialakulóban lévő egészségügyi kockázatok csökkenthetők.

Mi tagadás az idő előrehaladtával egyre több nehézségünk akad, melyhez a régi vaskos és magas hozzáértéssel készített szakkönyvek adnak kiutat.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!