Ez a cikk a benne szereplő videó egy részletének kivonata.

2020. augusztus 02.
vasarnap 07:17

Determinált individuális szabad akarat ♦ piszkozat

Mennyi az Isteni terv, és mennyi, amit a szabad akaratukból rendezhetünk?

Eredmények felhalmozódása

Mi lenne ha az előre megírt sors könyvet nem személyesítenéd vagy Istenesítenéd, hanem a szabad akaratod termékének fognád fel, és nem különítenéd el a kettőt. Pedig nagyon-nagyon szeretjük elkülöníteni, hogy vagyok én szabad akaratommal, és van valami, ami Isteni terv, sors, életek egymásra következő halmaza, és hogy a kettő hogyan viszonyul egymáshoz. Nézd meg, hogy ez honnan áll föl? Onnan, hogy a kettőt elkülöníted. Mi lenne, ha a szabad akaratod működésének, és ezen működés eredményének, az eredmények felhalmozódásának tudnád be az egészet.

Ezt mi csináljuk

Az egész világ a tudattalanunk. A tudatos személyiséged az ott igyekszik trónolni rajta. Az, hogy szabad akarat, és az hogy sors, Isteni terv, nevezzük bárminek, az nem kettő! Ezt mi csináljuk! Az Ön képünk és az önvaló közötti különbség adja ezeket a kettősségeket. Tehát ez nem kettő, csak egy szűk sugarú kör és egy tág sugarú kör. Ennyi az egész. Meg nézed hogy az akaratod hogyan működik fél órás, fél életnyi, és fél világkorszak távon.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Bumeráng hasonlat

Szabad akaratodból elhajítasz egy bumerángot, mely 10 másodperc múlva visszajön hozzád. Látod hogy te csináltad, látod a körpályát ami körbemegy, és elkaptad. Eldobod úgy, hogy egy percig repül - szuper Bumeráng - repül, repül, repül, repül, egy-két fát megkerül, ha egy pár másodpercig nem látod, akkor is tudod, hogy azt te dobtad el, és visszajön hozzád, elkapod.

A következő Bumeráng megy egy egész életen keresztül. Gyerekkorodban eldobtad, öreg korodban szembe üt, és mivel ismerős az alakja és a színe, és rajta van a gyermekkori kezed lenyomata, ezért látod, hogy az a karma is visszajött hozzád. A következő Bumeráng két életen keresztül repül, és fogalmad sincs hogy miért ütött meg. Ha nem látod ezt a körpályát, akkor azt hiszed hogy ez valahonnan máshonnan jött, hogy csak úgy az égből pottyant, vagy Isteni rendelés vagy valami végzet, vagy valami egyéb. Pedig ha jobban megvizsgálod bumerángot, ugyanúgy rajta van az ujjlenyomatod, a neved, a színválasztásod, az alakformálásod, minden ott van. Miért? Mert hozzád jött vissza, ha más hajította volna el, akkor az máshoz érkezik.

A szabadság lehetősége

Ne tegyünk különbséget ilyen szinten a mi mostani individuális tudatunk szabad akarata, és a hatalmas nagyvilág működése között. Ez esetben valamiféle tévútra csaljuk magunkat, és leválasztódunk a szabadság lehetőségéről, egyben a felelősségvállalásról is.

Dharma

Nézzük meg, hogy a következmény síkon, mik jutnak el hozzánk. Kérdezz rá, hogy honnan jött, és ha belül rátalálsz a gyökerére, akkor fel tudsz hajtani az univerzum működése előtt. Ezt úgy hívják hogy DHARMA. A DHARMA az a törvény, ami szerint az egész működik. Ez megismerhető. Az alapvető okozatiság szintjén, az emberi társadalom működésének a szintjén, azon a szinten, hogy az emberiség mit csinál ezen a bolygón, és az összes többi szinten, ami ezen túl van.

„ ”

Chong An Sunim - 2013 06 28 Debrecen

Forrás

A kivonat a videó 29-36 perceiből készült.

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

cH7NLMh04cQ

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022