2021. november 22.
hetfő 05:31

Bhagavad Gíta - az utolsó lélegzetvétel ♦ piszkozat

Könyvajánlót írni Isten szavaihoz nagybátorság, de ha nincs próbálkozás, nem is létezik a vízesés gödre sem.:

Az abszolút lehetetlen és a végtelenül egyszerű közötti spektrumot lefedő

Bhagavad Gíta örök olvasmány lehet mindazoknak, akik könyvespolcára nem kerül por. A könyv tartalmazza az alaptanítást, miszerint a tevékenységek szakadatlan áradatában létezik egy hosszantartó irányelv, mellyel csökkenteni lehet az utolsó lélegzetvétel eljövetelét.

Ahhoz, hogy ne tegyük le szinte azonnal az írást

érdemes tudni, hogy ezen az írói kultúrában a személyiségtípusok megtestesült személyek történetébe van ágyazva, még azon természetre jellemzők is mint a teremtés, fenntartás és pusztulás és megújulás az egész természetre vonatkozó viszonylatban/viszonylatában (is).

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A történet középpontjában

tanítója és tanítványa párbeszédét olvashatjuk, ahol az Isteni mivolt megtestesül Krisna néven. Ezáltal a végtelen abszolút tudás (kinyilatkoztatás) ismét megnyilvánulhat emberi nyelven. Az emberi létet érintő nehézségek és látásmódok szinte teljes spektrumát tartalmazó 900 oldalas írást a tradícionálisan utcán kolduló szerzetesektől lehet megszerezni, személyes útmutatással ellátva., akik szegények etetésével foglalkoznak hétköznapi tevékenységüket tekintve.

és...

és értékes vizsgálati szempont, h Krisna egy börtönben született testőr, Arjuna pedig az egyik erőskarú harcos, aki a nyertes oldalon áll.

„ abcdefghijkl lasjd alskdjsalk dasldk asj ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022