Hogyan mentsd meg a házasságod?

2022. február 20.
vasarnap 17:59

A legjobb tanácsot, mindig a férj vagy a feleség adja, de miért? ♦ piszkozat

Záró gondolatnak indult, de végül eltér a hit-rend-szer-edtől: Miért? A férj biztosítani akarja a nyugalmat, a feleség meg érteni fogja a jövőt?

De miért?

A férj képes ellentmondás nélkül, tűrhetetlen állapotokat megoldani, a feleség a szóbeszéd és a látottak alapján „kipróbálja” azt a férjén, hátha valami jó-sül-ki belőle. DE EZ NEM TÚL JÓ TAT-I-KA! Ugyanakkor ez a tendencia a vezetői elméletben és gyakorlatban sincs másként!

Mindaddig, amíg

biztos vagy barátaid és társaid végtelen mezőkön száguldó óvó intézkedéseinek határtalan erdejéig vezető út hiánytalanságában, addig a lovon ülsz! Amint, egy pillanatra is a ló másként dönt, meglátod, hogy eddig csak a kantárt fogtad, de végül minden földre és föld alá kerül. Két ember létezik a cselekvőre váró és a cselekvést odázó.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Nézzük ezt a választások szintjén!

Mint ismeretes minden évváltásnál a kasszások meghúzzák a mérleget és kiértékelik az év eredményességét. A választások időszakában megjelennek az ígéretes beruházáshoz kapcsolódó tervek lehetőségei, ezért sokan úgy döntenek, hogy a dolgozói létszámból, így vagy úgy kurdítani kell. Természetesen ez a törekvés mindeni hosszú távú célját szolgálja.

Ezekben a kiemelkedően

fontos időszakokat is érintő felajzott szellemiségek excel táblázatokban vizsgálják az évek alatt kifizetett összegeket / dolgozó. Masszíroznak a nevek közt és a régi dolgozóknál látható távozási díj elég magas, ezért csupán a tegnap kezdetektől tudnak megválni.

Ez az alapgondolkodás.

De más szervezetek is léteznek, melyek azt nézik egyes döntéshozók mennyi embert vittek ki a 44-esre, hiszen ott már csak a búza terem. Egységesítve a leírtakat: a hatósági informatikai rendszer azt tartja számon, ki hány embert tett ki az utcára és bár az indoklás és a papírforma csupán egy oszlop az excelben(!), ezért és ennek következményeképpen. A hatóság a törvény adta keretek között elveheti a jogosan megállapított vezetői engedélyt meghatározott időre, vagy örökre.

„ Ugyanakkor mivel, már annyiszor írtam és megemlítettem ezt számtalan fórumon, mindezidáig a rendszerek nem voltak képesek ezen adatbázis (el)hozatalára és alkalmazására.”

Könyves András & Szabó Edina

"

A leprás bráhmana meggyógyítását követően Srí Caitanya Maháprabhu a Vásudevámrita-prada nevet kapta, ami azt jelenti: „aki nektárral ajándékozta meg a leprás Vásudevát”. Forrás: CC.M.7.fejezet.

"

Végül biztos éhes leszel!

Népliget2021 only prodigy export

Orbán Viktor: Gazdasági Évnyitó 2022

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022