Ki fogsz kapni este!

Megfagyott a test a véredben vagy fagyott testek nem lélegeznek? Mit lehet ma egy kapcsolatban kapni és adni, megvan az egyezőség, de nem megfelelő az

2020. augusztus 18.
kedd 10:42

A szerelem iskolája! Képtár | + videó ♦ piszkozat

Ezt a pasiknak!

Elsőként kezdjük az alaptétellel,

a Nők teljes testükben hordozzák az összes az intelligenciát. Ami szomorú tény a férfiak számára, az, hogy ők csak egy gócpont a női életében, ezért nem érdemes okosabbnak, ügyesebbnek, jobbnak és szerényebnek látszani, mint Ők.

A következő fontos információ kedves padtársaim az, hogy

a női gondolkodásmód megfejthető. Fő lényegét, mi férfiak abból az aspektusból érthetjük meg, ahogyan a nap és a hold kering a föld körül. Lásd a csatolt képet, kérlek. A férfi és a női test, gondolkodás egyhangúan különbözik egymástól és hogy az asszociáció is a helyén legyen, a hold az a gondolat vagy, hogy pontosan fogalmazzunk az az érdek, amely összeköti és szétválasztja Őket.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Mit is jelent ez a hétköznapi nyelvre lefordítva (ordítva?).

Azt jelenti, hogy csak akkor van rád szüksége egy nőnek, amikor rád van szüksége. Ellenkező esetben addig csap zajt az életedben, (amíg az a saját női csapatával közösen együttműködve) egészen a fagyos Jupiterig nem kerget ki az életéből, hogy dermedjél le az utcán a fagyos jeges hótakaróban. Szóval ilyenkor kell lemenni/kimenni havat lapátolni és hógolyózni a gyerekkel.

A leglényegesebb mindenekfelett, hogy kizárólag azok a párok

lesznek KÉPESEK maradandóan maradandót alkotni az életben, akik vigyáznak az egyensúly megtartására. Ehhez is csatoltam egy képet. A Magyar kocka szimbolizálja azt a Női logikét(logoszt, logikát) is, melyet mi férfiak minden nap próbálunk kirakni. Ezzel kapcsolatban az elsődleges és megalapozott információ, hogy

a női biológiai testhez illeszkedő

magasságú és súlyú férfi illik csupán, minden más kapcsolat kárhoztatásra van ítélve.

Hogyan bizonyosodjuk meg (bizonyosodik meg a férfi) a fenti állításokról szakszerűen?

Egyszerű(en), a testi arányoknak kell egyezniük.:, a kéz, az orr a szem, a comb kerületei, hossza és miegymásának... az egyezősége erősíti meg a kapcsolat erejének bizonyosságát.

Ha nincs időnk a vonaton méricskélni, akkor minimum

  • !!! a gyűrűk kerületét és a hozzá tartozó pulzust kell megvizsgálni
  • a beszéd tisztaságát követően. Ezek szerint létezik a szerelem képlete? Igen, úgy hívják, hogy véletlen.

Egy olyan életszakaszban, ahol

az emberek új utakra lépnek és újból megismerik Önön szükségleteiket, azon életszakaszban gerjesztőik az a látszat, hogy minden rendben fog menni az élet végéig. Ezt a látszatot nem lehet fenntartani, mert az emberi reakciók, a környezeti ellentmondások elporlasztják azon kis cseppnyi vágykeltő anyagot, melyet két ember testében+-hozott (össze) a teremtő.

De akkor mi a fenti susmusnak a végkövetkeztetése?

Az, hogy akkor telefonálj és szólalj meg, amikor arra szüksége van a társadnak, de ennek időpontjáról és hangulatáról semmilyen tájékoztatást nem fogsz kapni, csak a megérzéseidben bízhatsz. A visszajelzések gyakorta hamisak lesznek, de csak egy esetben voltál sikeres, ha meghallod az egyetlen mindent elsöprő kijelentést:

„ Köszönöm szépen figyelmességedet.”

Na erre aztán lehet, hogy egy életen át kell várnod, de még akkor sem biztos, hogy ŐszYnTE lesz.

10 great medieval films | BFI

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022