Ezer szer is

Itt nem félni kell, hanem a helyes tetteket kereseni!

2020. december 14.
hetfő 19:47

Vidékről költözik fel a lányom szerelmet keresni, de hova költözzön? Féltem. ♦ piszkozat

Lássuk, mit is jelent a 100-as szám a mitológiák és a gazdasági számmisztikában:

Elsőként mindenki tudja, hogy

a próbálkozások száma a misztikus 100-as számnál, újdonságot és változásthoz. Abban az esetben, ha a 100-adik csókot Budapesten szeretnénk elcsattintani, akkor arra egy olyan helyet érdemes találni, ahol Örök keresztet vetnek rá(ja).

A képen látható az Örök kereszt,

ezért ha csak egy pillanatra is, de szeretnénk nyomatékosítani a jövőbe vetett hitünket, akkor keressük fel Budapest ….. áldásos szobrát és végezzük el a rituálék egyikén.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ha nem érzelmi értelemben szeretnénk válaszokat kapni, akkor is

ezen „tetthelyet” érdemes felkeresni, hiszen innen látni a Duna teljes pompáját és olyan élményben lehet részünk, ami meggyőz arról, hogy ez a bonyolult infrastuktúrával, vegyes vallási hovatartozással rendelkező város képes egy ritmusra járni.

Azért az érdemes kiemelni, hogy nem

minden 100%-osan tökéletesen működik ebben a nagyvárosi világban, ezért képessé kell válni befogadni a hirtelen változásokat és nagyobb reakció időre lesz szüksége a vidéki városokból érkezőknek. Többek között a tömegközlekedés és az autós közlekedés is olyan belső értékeket romboló, hogy sok esetben a gyalog járók hamarabb és nyugodtabban érnek célba.

Ne feledjük a szerelemi,

a gazdasági, a családi és a művészi értékek tárháza a hegyen található Budán, de a Pesti világban igazán sok a kis kuckó, ahol a barátságok, társaságok és szerelmek megtalálható(a)k.

Lássuk az ezzel kapcsolatos válogatott képeket:

„ ”

Vágókép, hangszer

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022