Ez a cikk a benne szereplő videó egy részletének kivonata.

2020. augusztus 02.
vasarnap 14:24

Álmodozás helyett iránytartóan cselekedj ♦ piszkozat

A valóság átformálja a megjelenését, de ne legyünk a megvalósítás során sem áldozatok, sem elkövetők!

Vedd fel az irányt!

Meg szeretnéd valósítani az egyik álmodat? Igen! A ZEN-ben van egy ilyen fogalom, hogy "csak tedd". Felveszed az irányt, látod, hogy mit szeretnél, és lépésről-lépésre vargabetűről-vargabetűre, váratlan következménytől, egyébtől nem zavartatva azt az irányt, amelyben okod van hinni, azt követed, és megvalósítod az álmot.

A valóság átformálja a megjelenését

El kell viselni azt, hogy a valóság átformálja a megjelenését, még esetleg a működését is, de az eredeti céltól nem térünk el. Ha ezt nem viseljük el, akkor az ideáink között fogunk darabokra törni, de az ideáink, az álmaink, soha nem abban a formában valósulnak meg, mint ahogyan azt megálmodtuk. Ha ezzel nem tudunk szembenézni, akkor még több gyakorlat kell belül, mert ha nem, akkor meg inkább frusztrálódunk kívül. Ez már nemcsak a mi bajunk, hanem a körülöttünk élőknek is probléma. Ezt az irritációt, frusztrációt, elégtelenség érzést, átvisszük a környezetünkre, mert az álmaink nem következnek be.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Tudni kell alkalmazkodni

Bekövetkezhetnek, csak dolgozni kell velük. Tudni kell változni, tudni kell alkalmazkodni, az eredeti célt nem szem elől téveszteni, egy csomó zavaró hatást kiszűrni, rengeteget adni, és nem ringatni magunkat a helytelen önfeláldozás illúziójába. Tehát ne legyünk a megvalósítás során sem áldozatok, sem elkövetők. Nagyon fontos.

Ne magadért valósítsd meg

A legfontosabb (talán), hogy ne magadért valósítsd meg, mert bár TE álmodtad meg, de ne magadért valósítsd meg, és akkor kinyílik. Akkor olyan lesz mint ez a tér, mindenkit magában foglal és rendkívül ékes a csendje. Akkor valami elindul, amiről sem álmodni nem lehet, sem gondolkodni nem lehet, mégis mindannyiunké.

„ ”

Chong An Sunim - 2013 06 28 Debrecen

Forrás

A kivonat a videó 22-25 perceiből készült.

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Kowa - Eszembe jutottál (Official Music Video)

y287_S4pZGA

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022