Könyvajánló

2022. július 16.
szombat 16:28

A lehetetlen művészete - Hogyan hozzunk ki magunkból csúcsteljesítményt? ♦ piszkozat

Új lendületet adott egy könyv, melynek borítója és lapjai egy nyári zápor idején eláztak, miközben a könyvesboltból sietősen elfelejtettem megállni a kertek alatt.

Mindig biztos vagyok benne, hogy a könyv amit a kezemben tartok,

nem fog túl sokat adni az életemhez, de talán a szerző, a szerkesztők és a könyvet véglegesen jóváhagyók társasága hasznosabb időtöltés, mint saját sebeinket újra és újra feltépni. Valahol ez a könyv is csak arról szól, hogy sok akadály közül a lehetetlen legyen a végcél és az odavezető út nem vezethető le racionálisan, de erővel, motivációval és legfőképpen mástól megszerezhető útvonallal bejárható, a cél bizonyos módosításokat figyelembe véve elérhető.

Hétköznapi szóhasználatokat és ellentét szavakat használ a könyv, melyben

továbbra sem találom az újdonság szelét, de ki tudja, mit hoz a következő pár sor, hátha egy szófordulat, egy jó ötlet vagy egy eszementen jól felépített rejtett humor felejthetetlenné teszi STEVEN KOTLER-rel töltött óráimat. Egy túlórával megtűzdelt hétvégi fizetésemet adtam oda a boltban, hogy Ő most velem legyen és nekem írjon, de célt tévesztett: nem tud újat mondani, de legalább azt nem keservesen teszi, hanem folyamatos ösztönzéssel.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
হরে কৃষ্ণ
9789635650408
HVG Könyvek
5 000 Ft

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022