Nem a vállalkozás a tét!

Újra indítják a meleg kezek KRÓNIKÁJÁNAK meséjét, az emberi érzését kezdetét és végtelenségét!

2022. február 04.
péntek 07:03

Amit mondtam, megmomndta: ♦ piszkozat

Dr. Szlávik János szerint a szabadtéren sportolás a beoltatlanok számára előnyösebb! Kossuth rádióban adott interjújában (ismét) megerősítette Dr. Szlávik János inflektológus szakorvos, hogy az oldással nem rendelkezők kevesebb eséllyel kapják el a vírus szabadtéren, mint zárt térben.

Akik szabadtéri sportot terveznek, azok számára nem szükséges az oltási igazolvány felmutatása és a maszk használata. A trópusi fertőző betegségek szakértője a rádió Krónika című műsorának 18 percétől mindenkit arra bíztatott, hogy oltassa be magát, de mindeközben figyeljen az egészséges életmód fenntartására. A műsort a következő linken lehet visszahalgatni:

Megengedett a védettségi igazolvány nélküli szabadtéri csoportos jógázás!

A jelenlegi korlátozások megengedik a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára a szabadtéren gyülekezést, csoportos sportolást (jógázást). Az orvos a riport 24 percétől a nyájimmunitásról a biztonságos védőoltások hatékonyságáról, az újra fertőződésről beszélt. A riporter a 28 percben felteszi a kérdést, hogy veszélyesnek tekinthető-e, hogy a balatoni strandokon nem kérnek igazolás, kérdésére az orvos megnyugtatóan válaszolt : "a virus szabadtéren nem olyan veszélyes mint zárttérben. Ma már tudjuk, hogy a szabadlevegőn bizonyos távolságot betartva biztonságban vagyunk. Ezek a szabadtéri foglalkozások sokkal nagyobb biztosnágot jelentenek. Ne felejtsük el, hogy az oltottság okán sokkal kevesebb a fertőzött. Ez a nyár a miénk lehet, bízzunk benne, hogy ez így is lesz." Ez a pozitív fordulat a szabadtéren jógázók számára jó hírt jelent, hiszen a termek egy meghatározó része bezárt, mindeközben a konditermek csupán egy töredéke nyitott ki.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A fentieken figyelembe véve szabályosan, a törvényi utasításoknak megfelelően nyitjuk a nyári szabadtéri jóga helyszínt a Margitszigeten. Várunk vasárnapi 10.00 órai kezdettel kezdőjógával, 11.00 órai kezdettel astanaga jógával.

„ ”

DE

Ha már végtelenül unjuk a hagyományos híradást, mit tehetünk ellene?

Nyáry Krisztián bemutatja: Nincs se magyar, se világirodalom melegszerelem nélkül

Kriti Patel Moderátor · 5 p. · Paadhalu Alipiri Steps

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022