Könyvajánló

2022. május 10.
kedd 12:56

A kultúra világa - Közgazdasági És Jogi Kiadó ♦ piszkozat

Mindenki életében eljön a felismerés, hogy a szakmaiság és az élet fentartható létének egyetlen kulcsa a tudás szerzés és annak maradéktalanúl helyes alkalmazása.

Az igény a helyesen megírt könyvekre,

akkor jelentkezik, amikor rájössz, hogy csupán akkor lesznek segítőkészek a környezetedben elismert szaktekintélyek, ha képes vagy rámutatni saját (vagy más) problémájának orvoslásának helyes útjára. Azaz képesnek kell lenni egy szakma iránymutatásából pillanatnyi fölényt nyerni az unalomig űzött szaktekintélyek előcsarnokában.

Hol is tartottam? Ja igen,!

A táskámban van egy könyvsorozat, mely számomra megtestesíti azon könyvek forrását, melyeket szívesen eladok, de ezeket csak a halálom után. Erős szavak, de a A kultúra világa könyvsorozat teljes kötete számomra bizonyíték és egyben elhatározásom alapja, hogy nyugdíjas koromra könyv műtárgyakkal / könyv antikváriummal fogok foglalkozni.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A könyv térképészeti szempontból,

Közgazdasági és Jogi Könyvki.

még a nagy Magyarország részeként értelmezte önvalóját és, ennek okán nem értelmezi, nem helyezi középpontba a szűkített értelemben vett hiányosságok nehezítő tényezőit.

Hihetetelen, de a 1965-ben

nyomtatott könyv a mai napig, olyan tudással rendelkezik, melyre a jelenlegi média is csupán csak rácsodálkozik, hiszen minden amit újdonságnak, vagy akarom mondani felfedezésnek hívnak az akkor és ott is létezett a múltban és csupán csak hétköznapi egyszerű jelenként van ábrázolva, és nincs túlzott szavakkal körbeírt reklámszagú hangulata.

Szóval létezik az egyetlen könyvsorozat a polcomon, mely

megengedi minden más köny kiárusítását, de csupán egyetlen kérése van, hogy Ő maradjon a végső polcon.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022