Könyvajánló

2022. szeptember 13.
kedd 16:15

Dr. Ferency Erzsébet A halál a belekben kezdődhet ♦ piszkozat

Az ingerlékenység elkerülése végett, a legbiztosabb, ha minden étkezés és nagyobb étrendbeli íz váltás előtt megvárjuk az előző étkezés emésztésének (le~zárultát.

Az élet legnehezebb – nehezen megválaszolható - és halálunkig tartó kérdése:

az ehető és a még ehető és a méregként is ehető fogyasztási cikkek megválasztásának tudományának valóságot is helyesen tükröző tudományának létezésének meg kérdőjelezhetősége, annak létezésének elismerése.

A könyv melynek feldolgozására szánt időm elfogyott. Megállapítottam:

a mértéktelen értékeket rejtő szerző megalapozott hozzáértését, mindezt az első 22 oldal több mint 4 órás elemzésével töltött idő alatt. Nem a test okozza a mérgezés következtében felmerülő berögzött helytelen étkezési sorrendből származó inger és végül a testi hormon rendszer visszafordíthatatlan torzulását, hanem az az ételnek szánt formula, melyet végül a torlaszokból álló test végül kimozdításra alkalmasként juttat a gyomorba.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Mikor(tól) tudod helyesen kiejteni a szavakat?

A könyv 106 oldaltól tornagyakorlatokat tartalmaz, mely

963 217 294 9
KER-HIR Bt.

ismerős lehet az ashtanga vinyásza első sorozatának bemelegítő mozdulatsoraiból. Digitalizált kézzel készült rajz ábrázolja a felfelé néző kutyapóz kivitelezését, hasznos gyakorlatok közé tartozik a témakörben a gerinc csavaró és guggoló mozdulatok.

A könyvben alkalmazott szemléletes ábrák – bár – egyértelműen a testre vonatkoztatott,

emésztéssel összefüggő témát jelenítenek meg, de és ugyanakkor kijelenthető, hogy a test táplálása, az élelmiszer előállítása, tartósítása és megsemmisítése is legalább olyan összetett folyamat, mint az amit táplál.

Mikor lesz kész a felirat?

„ ”

Ez a könyvajánló 6 órányi munkát és megközelítőleg vett igénybe, melynek eredményeként 200 karakter és egy kézzel készített szórajzot tarthat most a digitális világ jóvoltából a kezében.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022