Tudatos jelenlét az agyonhajszolt elmének - Előadás

A legújabb kutatások is egyértelműen alátámasztják, hogy jól érezni magunkat a bőrünkben, nem tárgyak vagy életszínvonal kérdése, sokkal inkább azé, hogy mennyire tudsz a jelenben lenni, a MOSTban létezni és cselekedni.

Az emberi agy sajátos tulajdonsága, hogy a fókusztól egy pillanat alatt képes eltérni és elkóborolni a gondolatok ösvényén. Ez az ábrándozás állapota, amire az állatok nem képesek. Ha nem a jelenre koncentrálsz, akkor vagy a jövőt fürkészed, vagy a múltba révedsz.

Látszólag ártalmatlannak tűnik, amikor valaki átengedi magát a gondolatoknak és az érzelmeknek, és akár a külvilágról is megfeledkezve hosszasan elidőzik egy képzeletbeli állapoton. De a rossz hír az, sajnos a kalandozás nem boldogít. A kutatások kimutatták: - a napi átlagos aktív időnk minimum 30%-ában elkalandozunk, és többségében kellemetlen dolgokra gondolunk: szorongásainkra, félelmeinkre, s még ha semleges dolgokra is koncentrálunk, nagy százalékban boldogtalanabbak leszünk, mintha nem kalandoznánk el.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Agyonhajszolt elme

Rádha Mádhava dása

Az előadást Rádha Mádhava dása (Ambros László), védikus teológus, a Govinda Klub előadója. Rádha Mádhava dása, vaisnava teológus előadása a jelen pillanat kihasználásának a gyakorlati technikáit tárja fel. Ennek az elsajátítása feltétel a fenntartható boldogság állapotához és kulcs az eredményesség növeléséhez.

Az előadásokon való részvételnek nem feltétele a jógaórákon való részvétel. Az előadások külön is látogathatók.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130