Aug.25-29.között (szerdától-vasárnapig) ELMARADNAK a szabadtéri jógaórák!

2021. augusztus 20.
péntek 18:08

2021. aug.25-29. között a margitszigeti jógaórák elmaradnak ♦ piszkozat

A Napszarvason - Tudásőrzők Nemzetközi Találkozóján leszek 2021. aug. 25-29. között, ezért a margitszigeti jógaórák elmaradnak.

2021. aug.25-29.között szabadság miatt zárva tartunk

Jövő héten szerdától-vasárnapig elmaradnak az órák, mert egy nagyon hirtelen jött, de számomra annál kedvesebb meghívásnak teszek eleget. Én fogom tartani a jógaórákat a Napszarvason - Tudásőrzők Nemzetközi Találkozóján, ami 2021. aug. 25-29. között kerül megrendezésre, idén hetedik alkalommal. Minden reggel lesz egy jógaóra. Nagyon megörültem a felkérésnek, és nagy örömmel vállaltam el. Azért ilyen hirtelen jött, mert beugrom valaki helyett, aki tartani szokta az órákat, de mégsem tud ott lenni. Tehát engem is váratlanul ért, nem tudtam előre, ezért nem is szóltam erről korábban.

A jövő héten tehát a Margitszigeten az összes óra elmarad, a keddit kivéve. Kedden még leszünk, a szokott helyen és időben, 18:00 órától. Aki teheti, jöjjön!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Szerdától Királyréten leszek, és vasárnap jövök majd haza. Aki jön a Napszarvasra, ott találkozunk!

Néhány szó a Napszarvasról

Teljes nevén a Napszarvas  (Sundeer)  - Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója, idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre.A rendezvény célja, hogy a világ különböző hagyományainak képviselői - tudásőrzők, tanítók, sámánok, tátosok, de tudományos kutatók és zenészek is - elhozzák ezekre a napokra bölcsességüket és szeretetüket, hogy a szertartások, tanítások, előadások és koncertek által boldogabb, teljesebb emberekké válhassunk. Tisztelettel, elfogadással, nyitottan forduljunk a különböző törzsi kultúrák, ősi műveltségek tanításai felé, meglátva egymásban a hasonlót, a közöst.

Hazai és külhoni szellemi vezetők, szertartás vezetők, tanítók és tudósok, kutatók, zenészek hozzák el, és osztják meg tudásukat előadások, szertartások keretében.

Időpont, helyszín

2021. aug. 25-29., Királyrét, Börzsöny. Jegyeket a helyszínen is lehet venni.

További infók

Minden további infót megtaláltok az esemény honlapján: ahol megtaláljátok a tanítók listáját, és a részletes programot is.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022